Hírek
19412 hír az adatbázisban
Születésnapi építőversenyt szervez a LEGO
Marketinginfo.hu - 2008-07-02 09:26
PR

A legjobb űrjárgányt építő nyertes a dániai LEGOLAND-be utazhat.

Űrjárgányépítő versenyt hirdetett a LEGO a LEGO kocka ötvenedik születésnapja alkalmából. A nemzetközi versenyre augusztus 4-ig lehet benevezni a http://www.minimax.hu/lego.epitoverseny/ oldalon. A verseny főnyereménye egy hétvégi utazás a dániai LEGOLAND-be egy négyfős család számára.

A résztvevőknek saját fantáziájuk alapján kell megépíteniük a jövő közlekedési eszközét, majd a járgánnyal közösen készült fotót beküldeniük a Minimax honlapján létrehozott aloldalon keresztül.

Az előválogatást és a végső nyertest kihirdető zsűri a LEGO Hungária képviseletében Gubás Tímea, a cég magyar, horvát és szlovén piacért felelős marketing- és pr-vezetője, valamint a Magyar LEGO Klub tagjai lesznek. A tizenöt legjobbnak ítélt űrjárgány közül 2008. szeptember 2-án sorsolják ki a győztest. A nevezés feltétele, hogy a pályázó fiatalabb legyen 18 évesnél, és az űrjárgány LEGO-kockából épüljön meg.

A versenyt a világ számos országában egyidőben rendezik meg, így a nyertes Dániában a többi ország legjobb építőivel is találkozhat.

"A nyereményút 2008. október 10-től 12-ig tart, és a közös LEGO-építés mellett még sok más színes program várja a nyerteseket és szeretteit. Részt vesznek többek között a "LEGO kocka túrán" is, azaz még a kulisszák mögé is bepillanthatnak" - mondta el Gubás Tímea.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  LEGO-t tervezhet David Beckham
  Építőversenyből reklámba csöppent a legózó kisfiú

További hírek ebben a kategóriában

z Koncertsorozat a Zwacktól
2017-12-12 10:25
Sándor Imre PR-díj 2017: 11 pály...
Employer Branding Award 2017
A Mastercard – év bankja v...
Ismét az OTP a legjobb privát ba...
Online marketing specialista
A 3DHISTECH a digitális mikroszkópok fejlesztésében és gyártásában élenjáró...