Hírek
19815 hír az adatbázisban
A PEPCO megnyitotta a 100. magyarországi üzletét
Marketinginfo.hu - 2017-09-11 13:41
Kereskedelem

A vállalat 2017. szeptember 7-én új üzletet nyitott a Corvin Plázában, amellyel 100 üzletre bővült az országos kereskedelmi hálózata.

A dinamikusan növekvő PEPCO 2015 óta van jelen Magyarországon, európai szinten pedig több mint 1000 üzletet működtet.

A lengyelországi központú PEPCO alig több mint két év alatt vált a magyar vásárlók egyik kedvencévé, amelyben jelentős szerepe van a sokszínű, kiváló ár-érték arányú termékeknek. Az üzletekben megtalálhatók felnőtt- és gyermekruházati cikkek, cipők, kiegészítők, játékok, iskolaszerek, valamint lakberendezési termékek is. A gyermekruházati kategória értékesítési eredményeit tekintve a PEPCO Közép-Európa piacvezető vállalatainak egyike. Az üzletekben mindemellett elérhetők különböző szezonális termékek is, amelyek választékát a helyi igényeknek megfelelően állítják össze.

"Dinamikus növekedésünkben jelentős szerepe van az üzletek kiváló elhelyezkedésének, a kedvező árú, minőségi termékeknek, valamint a kényelmes, vásárlóbarát üzletkialakításnak" - nyilatkozta a vállalat intenzív expanziójának sikeréről Potyi Gergely a PEPCO operatív vezetője. "Büszkeséggel tölt el minket, hogy a magyar vásárlók bizalma lehetővé tette számunkra, hogy alig több mint két év után megnyithassuk a 100. üzletünket. Az új boltjainkat is a megszokott optimális belső elrendezés, az átlátható termékkihelyezés, valamint a vásárlók szakszerű, kedves, hatékony kiszolgálása jellemzik."

A PEPCO 2015 óta a kiskereskedelmi szektor jelentős munkáltatójává vált Magyarországon, és immár több mint 900 főt foglalkoztat. A vállalat a jövőre vonatkozóan is ambiciózus növekedési célokat fogalmazott meg. Az eddigi dinamikus terjeszkedést folytatva, a következő években még több vásárlót szeretne elérni a megyeszékhelyek és a főváros mellett a kisebb vidéki településeken is.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A PEPCO megnyitja ezredik üzletét
  Beköszönt a Pepco

További hírek ebben a kategóriában

Sikeres magyar márkát vásárol me...
Külföldön is sikeresen terjeszke...
Az EU lebontja az online vásárlá...
Ha online piacra lépést tervez, ...