Hírek
19815 hír az adatbázisban
A Helly Hansen ruházati és lábbeli szponzora a Volvo Ocean Race-nek
Marketinginfo.hu - 2017-09-13 13:48
CSR

A Volvo Ocean Race-en a MAPFRE csapatot a Helly Hansen óvja a világ legzordabb óceáni körülményeitől.

A spanyol vezető vitorlás versenyző csapat a MAPFRE, a 2017/18-as Volvo Ocean Race-en a vitorlás és a parti személyzet számára a Helly Hansent nevezte meg, mint hivatalos ruházati és lábbeli szponzor. A tapasztalt csapat tagjai olyan Helly Hansen felsőruházatot, középréteget, aláöltözőt és lábbeliket fognak viselni, amelyeket úgy terveztek meg, hogy a legváltozatosabb és leginkább kihívást jelentő óceáni körülményeknek is ellenálljanak a 7 hónapon át tartó versenyen, amely a spanyolországi Alicantéből indul idén októberben, és 2018 júniusában ér véget Hágában.

"A Volvo Ocean Race a világ leginkább kihívást jelentő vitorlás versenye, emiatt az öltözetek tekintetében a hibahatár nulla lehet a verseny elejétől a végéig" - mondja &216;yvind Vedvik, a Helly Hansen vitorlás kategória vezető menedzsere. "Annak érdekében, hogy az optimális teljesítményt nyújtsa a ruházat, a MAPFRE csapattal minden kikötőpontnál találkozni fogunk, hogy a megfelelő beállításokban segítsünk, és biztosítsuk őket abban, hogy a professzionális felszerelés ne csak kényelmes legyen számukra és szárazon tartsa őket, hanem javítson a vitorlázási körülményeken is. Nincs is jobb lehetőség a fentiek bizonyítására, mint a Volvo Ocean Race."

A Helly Hansen 1973-tól, a kezdetek óta a Volvo Ocean Race hivatalos ruházati szponzora. A futam elsőszámú innovációs laboratóriumként is funkcionál a Helly Hansen tervező csapata számára, amely a versenyzőkkel közvetlenül együtt dolgozik a ruházatok jellegzetességeinek kidolgozásán és felépítésén, annak érdekében, hogy minden apró részlet megfelelő és időtálló legyen a verseny teljes ideje alatt. A MAPFRE csapat a Helly Hansen prémium minőségű &
198;GIR felsőruházatát fogja viselni, amelyet profi vitorlások fejlesztettek, teszteltek, és viseltek miközben többszörös rekordokat döntöttek meg. Legutóbb a MAPFRE megnyerte a Leg Zero versenyt, és egy újabb Monohull rekordot állított fel a Wight-sziget körül augusztusban - ezek alapján, kijelenthetjük, hogy a csapat készen áll a rajtra.

"Örülünk, hogy egy ekkora presztízzsel és 140 éves történettel rendelkező, a technikai vitorlás öltözetekben globálisan piacvezető márka, mint a Helly Hansen, támogat bennünket abban a törekvésünkben, hogy megnyerjük a Volvo Ocean Race-t" - mondja Pedro Campos, a csapat vezetője. "A világversenyen a csapatok olyan extrém időjárási körülményekkel néznek szembe, mint a viharok, a hatalmas hullámok vagy a trópusi 40 foknál is magasabb hőmérséklet. Tehát egy olyan felszerelés, amely véd és szabályozza a testhőmérsékletet, alapvető fontossággal bír. Biztos vagyok abban, hogy a Helly Hansen öltözetekben lévő technológiák lehetővé teszik számunkra, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból, bármilyen körülmények között."
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Arany díjat nyert a Helly Hansen Paradise Heat kabát
  Helly Hansen-Alpine Canada Alpin együttműködés
  A Helly Hansen a Pünkösdi Regatta névadó szponzora
  Újabb app a Helly Hansentől
  Párbajra hív a Helly Hansen
  Síiskolát szponzorál a Helly Hansen
  Két új divatmárka jelenik meg az Arena Plazában
  Norvég imázsára épít a Helly Hansen

További hírek ebben a kategóriában

Newsweek zöld rangsor: első a L&...
Fenntarthatóságból második helyé...
Újra indul a Campus Residency pr...
A Tommy Hilfiger lesz a Formula ...