Hírek
21940 hír az adatbázisban
Új vezetők az Interfructnál
Mai Piac - 2008-06-26 09:48
Kereskedelem

Boros Attila lett az Interfruct Kft ügyvezető igazgatója.

Az Interfruct áruházláncot a közelmúltban megvásárló Calslane Holdings Boros Attilát nevezte ki az Interfruct Kft. ügyvezető igazgatójává. A szakember feladata az áruházlánc operatív irányítása, illetve a reorganizációs stratégia végrehajtása lesz.

Boros Attila 13 éve dolgozik az élelmiszerkereskedelemben. A Metro Kereskedelmi Kft.-nél kezdte pályafutását, ahol 2006-ig országos vevőmarketing vezetői feladatokat látott el. A szakember 2007 januárjában csatlakozott az Interfructhoz és jelentős szerepet töltött be a társaság vevőmarketing rendszerének, továbbá a RIA kiskereskedelmi program kiépítésében. 2007 októberében az Interfruct Kft. értékesítési igazgatójává nevezték ki.

A Calslane korábbi bejelentésének megfelelően az Interfruct teljes körű átvilágítását, továbbá a reorganizációs program irányítását továbbra is Csorba Gábor végzi, aki az áruházláncot összefogó Inter-Invest Zrt. vezérigazgatójaként dolgozik tovább. A Calslane Holdings az Inter-Invest Zrt.-n keresztül gyakorolja tulajdonosi jogait az Interfruct Kft-ben.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      

További hírek ebben a kategóriában

Fa építőjátékot hív vissza az Al...
Hétszeres Superbrands díjas a Li...
Megbízható Munkaadó címet nyert ...
A családok tavaly közel 20 ezer ...