Hírek
20350 hír az adatbázisban
Kommunikációs összefogás a sérült gyerekekért
Marketinginfo.hu - 2009-03-09 12:17
CSR

Három ügynökség fogott össze a Down Egyesület támogatására.

Összefogott a Hill&Knowlton PR-ügynökség, a 2Republic reklámügynökség és a Carat médiaügynökség, hogy pro bono kommunikációs szolgáltatásokkal támogassák a Down Egyesületet.

Az egyesületet olyan szülők alapították, akik Down-szindrómás gyermekeket nevelnek. Célja, hogy felhívja a társadalom figyelmét a korai fejlesztés lehetőségére és hozzájáruljon a sérült emberek elfogadottságának az erősítéséhez.

A Magyarországon született évente közel százezer gyermekből, hozzávetőleg minden 600. újszülött Down-baba. Az ismerethiány miatt közülük minden harmadik újszülöttről lemondanak a szülei. Ők többnyire állami gondozásban nőnek fel, pedig azok, akik szerető családban élnek, és lehetőséget kapnak a korai fejlesztésre, be tudnak illeszkedni a társadalomba.

Emiatt a Down Egyesület az említett ügynökségekkel és más támogatókkal közösen kampányt indított a Down-szindrómával élők társadalmi elfogadottságának erősítéséért. Ennek részeként 2009. március 21-én, a szindróma világnapján játszónapot szerveznek a Vígszínházban.

A játszónap egyik programjaként Down-szindrómás gyerekek képeket fognak festeni, amiket aztán kortárs magyar festők egészítenek ki festményekké. Ezeket a festményeket a Down Egyesület áprilisban elárverezi, s a befolyt összeget egy Korai Fejlesztő Központ létrehozására használja fel Észak-Kelet Magyarországon.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új arculatot és nevet kapott a Down Egyesület
  Akadálymentesít a Praktiker
  Gyerekek vágyaiért gyűjt a Coldrex
  Egymilliót gyűjtött a gyerekeknek az Erste és a Sláger
  Akadálymentesít a Pannon
  Látássérültek a marketing területén
  Bohócdoktor Alapítványt támogat a Pöttyös

További hírek ebben a kategóriában

A Schneider Electric saját progr...
Közhasznú alapítványok pályázhat...
Futballsztárokkal és egy gasztro...
Vodafone különdíj az innovációs ...