Hírek
20073 hír az adatbázisban
Adidas kollekciót tervez David Beckham
Marketinginfo.hu - 2009-05-22 10:45
Design

Ősztől lesznek kaphatók a focista által tervezett adidas termékek, melyek a luxust hivatottak képviselni a sportruházatban.

Hamarosan saját David Beckham kollekcióval bővül az adidas Originals kínálata. A vállalat bejelentette, hogy a 2009-es őszi-téli kollekció részeként a focista James Bond tervezővel közösen saját darabokat tervez a márka számára. A David Beckham termékek a második évadját nyitó Originals by Originals (ObyO) kollekció keretén belül kerülnek bemutatásra.

A sajtóközlemény szerint a sportsikerei mellett divatvilágbeli kötődéseiről is híres Beckham egyfajta luxusirányzatot csempész majd az utcai ruházatból álló kollekcióba. A termékek augusztus 1-től lesznek elérhetők kijelölt üzletekben, majd október 1-jétől lesznek kaphatók világszerte.

A David Beckham és James Bond közös munkájaként tervezés alatt álló kollekció darabjait klasszikus amerikai sportruházati irányzatok ihlették. A luxus beütést elsősorban az alkalmazott anyagok, például kasmír és selyem biztosítják, míg a lábbelik olyan klasszikus adidas fazonok mintájára készülnek, mint a ZX8000.

A hagyományos sportruházati cikkek mellett a tervező és a sportoló kiegészítőket is tervez a férfi vásárlóközönség számára, míg a kollekció fő darabjait többek közt egy bőrdzseki és egy Marathon TR Mid cipő alkotja majd.

Beckham bevonásával az adidas Originals célja pozicionálásának megerősítése volt, mint az eredetiséget ünneplő márka. A kollekcióban ennek jegyében külön hangsúlyt kap a tervezők egyénisége és egyedi stílusa.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Edző készüléket vezet be az Adidas
  Cindy Crawford cipőkollekciót mutat be a Deichmann
  A márkajelzés mellett a designt is védenék az amerikai tervezők
  David Beckham a Motorola kampányában
  Magyarországra jött a H&M új designer kollekciója
  Boris Becker teniszkollekciót árul a Tchibo
  Újabb sztárdesigner tervez a H&M-nek
  Az adidas lesz az UEFA BL meccsek hivatalos labdabeszállítója

További hírek ebben a kategóriában

Az Év Irodája Nagyvállalat kateg... Ezek lettek Az Év Irodái
2018-02-14 16:08
Divatipari stratégiát dolgoz ki ...
Két elismerést is kapott a Conti...
Új Logitech rekord
A bátor önkifejezésre szólít fel...