Hírek
22587 hír az adatbázisban
Jeget hordott a Nyugati térre a HÓ-SHOW
Marketinginfo.hu - 2009-10-22 13:26
Outdoor/indoor

A rendezvény beharangozója alkalmából jéghegyet építettek Budapest egyik legforgalmasabb terén.

2009. október 29-én külön eseménnyel harangozta be a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont az idei HÓ-SHOW rendezvényt. A budapesti Nyugati téren az ország legnagyobb jéghegyét építették fel, melynek csúcsára a házigazda, Katus Attila sztáredző tűzte ki a rendezvény hivatalos zászlaját.

Az esemény előzeteseként október 28-án húsz síruhás fiatal járta a várost, hogy mindenkit arra buzdítson, látogasson el 16 órára a Nyugati térre és vegye át a sípályák hangulatát. A szervezésbe a résztvevőket is bevonták: a helyszínre a legtöbb jeget hozó látogató egy snowboardot nyert.

A tél szezonnyitó rendezvénye, a HÓ-SHOW idén november 6. és 8. között várja a látogatókat a Hungexpón. A több mint száz kiállítót felvonultató kiállítás a síterepek, szálláshelyek, sportszermárkák választékát vonultatja fel az érdeklődők előtt.

A kiállítás idei díszvendége Szlovákia. Szlovákián kívül a hazai lakosság körében népszerű, Magyarországról viszonylag gyorsan és egyszerűen elérhető síterepekkel rendelkező országok, mint Ausztria, Szlovénia, Lengyelország, Románia, Franciaország és Olaszország is önálló kiállítóként képviseltetik majd magukat.

A HÓ-SHOW-hoz kapcsolódóan társkiállítás is nyílik, az aktív pihenés kiegészítéseként SPA és WELLNESS rendezvényt szerveznek a helyszínen. A szakmai konferenciák mellett, melyeket a Magyar Turizmus Zrt és az International Wellness Institute támogat, a kiállítások számos programmal, például hagyományteremtő utazás árveréssel, ingyenes szűrőprogramokkal, tanácsadásokkal várják a látogatókat.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      

További hírek ebben a kategóriában

Alkotások használt gumiabroncsok...
A MÁV bringás reggeli
Igazi \'zöld\' kemping a Szigete...
#loveislove - a Coca-Cola a Szig...