Hírek
23257 hír az adatbázisban
Gyerekekkel karácsonyozik a MINYATA
Marketinginfo.hu - 2009-12-08 09:58
CSR

A nyaranta hátrányos helyzetű gyerekeket táboroztató egyesület karácsonyi programja keretében feldíszített karácsonyfákat ad a rászorulóknak.

Karácsonyi programokat is szervez idén év végén a MINYATA Egyesület. A közhasznú szervezet nyaranta táborokat szervez hátrányos helyzetű gyermekek számára, valamint tavaly térítésmentes színház- és múzeumlátogatási programot indított, melynek keretében az első évben 50 gyermeket és kísérőiket juttatott el színházi előadásokra. Az egyesület tevékenysége és programjai elsősorban a gyerekek szociális és kulturális integrációját szolgálják.

Idén a MINYATA programja karácsonyi kezdeményezéssel bővül. A szervezők december 18-án Esztergomban, december 20-án pedig Budapesten díszítenek fákat a gyerekekkel. A díszeket maguk a gyerekek készítik, az egyesület hideg élelmet biztosít az egész napos programra. Nyolc feldíszített karácsonyfát rászoruló családoknak juttatnak el, míg két fát a László Kórház Gyerekosztálya kap, egyet pedig Esztergom főterére állítanak. Az összesen 120-130 résztvevő gyermeket kisebb karácsonyi ajándékkal is meglepi az egyesület.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Gyerek Lovasnapot szervez az OTP
  Híres arcok, jó ügyért dolgoztak a McDonald's-ban
  Idén is elindítja puha állatfigura kampányát az IKEA
  30 milliós adománylavina
  Iskolakezdési támogatást nyújt a SIÓ
  A héten zár a T-Home Gyerek Sziget
  Interaktív gyerekkiállítás az Europarkban
  Gyerekeket támogat a Raiffeisen OKOSkártya
  Rászoruló gyerekeknek adományozták a hamis cipőket

További hírek ebben a kategóriában

A Béres újabb 10 millió forint é...
Borsodi a fenntarthatóság jegyéb...
Elstartolt Kreativitáska kampány
A Scitec Nutrition és a Magyar M...