Hírek
23430 hír az adatbázisban
Cindy Crawford marad a Deichmann-nál
Marketinginfo.hu - 2010-03-09 11:02
Kereskedelem

Sikeres volt a szupermodell tavaly őszi kollekciója, ezért idén tavasszal újabb cipőkínálattal jelentkezik az üzletláncnál.

Cindy Crawford 2009 őszén mutatta be először őszi-téli 5th Avenue márkájú kollekcióját a Deichmann-nál. A pozitív vásárlói visszajelzésekre válaszul a cipőáruház-lánc idén tavasszal folytatja a szupermodellel való együttműködést. A 2010-es tavaszi-nyári kollekció 40 modelljét Crawford személyesen válogatta össze. A kínálatban balerinák, platós talpú körömcipők nappabőrből és puha velúrból, valamint világosbarna, nyárias rózsaszín, szilva, piros és a klasszikus fekete színű szandálok egyaránt megtalálhatók. A modellek árai 7.990 Ft-tól 12.900 Ft-ig terjednek.

A Deichmann 2010. március 15-én tévékampányt is indít az ugyanekkor a boltokba kerülő, új 5th Avenue kollekció támogatására. A legújabb reklámfilm helyszínéül New York után Miami, Florida szolgált. Az új szpotban Cindy Crawford a strandon, a városban és egy partin mutatja be a Deichmann-nál kapható cipőket.

A 30 másodperces szpotot a Tempomedia gyártotta, koncepció a düsseldorfi Grey ügynökségtől származik. A kollekciót Európa-szerte újra reklámozzák majd a tévé mellett az üzletekben, hirdetésekben, prospektusokban és az interneten.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Rita Ora a DEICHMANN új nagykövete
  Növelte forgalmát Romániában a Deichmann
  Kilenc új üzletet nyitna idén a Deichmann
  Cindy Crawford a DEICHMANN reklámfilmjében
  Cindy Crawford cipőkollekciót mutat be a Deichmann

További hírek ebben a kategóriában

Olcsó, de minőségi téli gumit ke...
Bombaárakkal indul a húsvéti sze...
Több mint 600 tonna füstölt húsá...
Így nyomtat egy jó nyomtatási sz...