Hírek
21940 hír az adatbázisban
Készül a Design Management Díj arculata
Marketinginfo.hu - 2010-03-23 09:55
Design

A Magyar Formatervezési Tanács kiválasztotta a tervezőművészt, aki kidolgozhatja a tavaly alapított elismerés megjelenését.

A Magyar Formatervezési Tanács 2009-ben Design Management Díjat alapított, azzal a céllal, hogy elismerje és bemutassa, hogyan segítheti a design alkalmazása és szakszerű menedzselése egy szervezet célkitűzéseinek megvalósítását, eredményes működését.

A díj arculatának tervezésére zárt, meghívásos pályázatot írt ki a szervezet, melyre Balázs Benedek, Balikóné Rozmann Ágnes, Gosztom András, Kaszta Mónika és Lőrincz Attila tervezőművészek kaptak meghívást.

Az arculat elkészítésére vonatkozó pályázat célja egy olyan eredeti, kompetenciát, minőséget sugalló arculat létrehozása volt, mely kifejezi a Design Management Díj célját és alapeszméjét.

A Formatervezési Tanács pályázatát Gosztom András, a Brand Avenue Art directorának pályaműve nyerte el. A díjnyertes pályázó lehetőséget kap arra, hogy dolgozzon a 2010. évi Design Management Díj felhívásának előkészítésén, valamint a kiállításhoz és díjátadáshoz szükséges grafikai elemek kivitelezésén.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Zajlik a Design Hét
  Kiosztották a Magyar Formatervezési Díjakat
  Hamarosan kihirdetik a Magyar Formatervezési Díj győzteseit

További hírek ebben a kategóriában

Kép: Ooops! Az Ooops! márka paradigma
2019-07-12 14:32
Frissdiplomás divattervező nyert...
Budapest Central European Fashio...
A Zewa Designer Pályázat tervei
Elismerték a Rondo-t