Hírek
23089 hír az adatbázisban
Piacra lépett a Poli-Farbe Neo
Marketinginfo.hu - 2010-04-19 10:07
PR

Rendhagyó divatbemutató keretében mutatkozott be a festékcsalád, amelynek bevezetése integrált kommunikációs támogatást kap.

Gombos Edina televíziós műsorvezető az arca annak a reklámkampánynak, amely egy új festékpiaci termékkategóriát vezet be a hazai piacra április közepétől. A Poli-Farbe Neo festékcsalád az amerikai Dupont és magyar a Poli-Farbe Vegyipari Kft. közös terméke, amely Teflon felületvédelmet biztosít a falakon.

A kampány nyitóeseménye a Színek tánca című rendhagyó divatbemutató volt, amelynek a Gerbeaud Ház adott otthont április 7-én. A színpadi produkciót az Actual Art Agency szervezte, a prezentációs eszközöket az Innovatix szállította. A média nyilvánossága előtt zajló eseményen került sor a Dupont és a Poli-Farbe cégvezetőinek ünnepélyes szerződéskötésére is.

A Poli-Farbe Neo bevezető televíziós imázskampánya a TV2-n és a Fem3-on zajlik egy 20 másodperces reklámfilmmel, amelynek főszereplője Gombos Edina. A televíziós megjelenéseket print és metrókocsis hirdetések, illetve intenzív PR-kampány és egyedi webmegjelenések támogatják több hónapon keresztül. Az új festékcsalád bevezetésében kiemelt szerepet kapnak a Praktiker barkácsáruházak.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Átadták Magyarország első pozitív falát
  Régi-új vezető a neónál
  Adatbázis-marketing kisokossal állt elő a neo
  Kórházfelújításra áldozott a Poli-Farbe
  Bababarát festék a kórházaknak
  Filmekkel adják el a festéket
  Divatshowt kreált új festékcsaládja köré a Trilak
  Festéket reklámoz Gombos Edina

További hírek ebben a kategóriában

A kisbabád első járművét keresed...
Ügynökségi partnert választott a...
Zárbetétek világa: hova jó válas...
Minden, amit a kiselosztókról tu...