Hírek
23089 hír az adatbázisban
Kórházfelújításra áldozott a Poli-Farbe
Marketinginfo.hu - 2011-06-06 12:14
CSR

A festékgyártó jótékonysági kezdeményezése keretében minőségi magyar fal- és kerítésfestékekhez jutottak hozzá oktatási és egészségügyi intézmények.

A bócsai Poli-Farbe festékgyár által meghirdetett Platinum Kid Jótékonysági Program keretében összesen több mint száz hazai és határon túli óvoda, illetve több egészségügyi intézmény jutott hozzá minőségi magyar festékekhez a tavalyi és idei felújítási időszakban. A felajánlott festékek összértéke meghaladta a 26 millió forintot.

A felújítási program részeként a Bethesda Gyermekkórházhoz összesen egymillió forint értékű adományt, míg a Heim Pál Gyermekkórházhoz 1000 négyzetméterre elegendő bababarát festék jutott el a múlt esztendőben. Az intézmények kórtermeket, műtőket, valamint közösségi területeket és folyósokat festették ki, ezzel teremtve meg több száz kisgyermek körül a biztonságosabb környezetet.

A sorozat újabb állomásaként a SOTE II. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának terhes patológiai osztálya jutott hozzá 656 négyzetméter kifestésére elegendő minőségi magyar festékekhez, melyeket kórtermek, vizsgáló helyiségek és vizes blokk felújítására fognak felhasználni.

A Platinum Kid falfestékek ezüstöt is tartalmaznak, így megakadályozzák, hogy a falakon elszaporodjanak a baktériumok és gombák, ráadásul oldószer- és szagmentesek, illetve könnyen lemosható falakat eredményeznek, így alkalmasak az egészségügyi és oktatási intézmények felújítására.

Szakonyi BalázsNYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Nagycsaládosoknak segített a Poli-Farbe
  Folytatódott a Poli-Farbe iskolafelújítás
  Köztéri akció a Poli-Farbetól
  Friss arculattal, reklámmal és promócióval a Poli-Farbe
  Átadták Magyarország első pozitív falát
  Nagycsaládokat támogat a Poli-Farbe
  Arany fokozatú MOB-támogató lett a Poli-Farbe
  Idén tovább csökken a festékek iránti kereslet
  Bababarát festék a kórházaknak
  Filmekkel adják el a festéket
  Piacra lépett a Poli-Farbe Neo
  Festéket reklámoz Gombos Edina

További hírek ebben a kategóriában

Együttműködik a VOSZ és a Széche...
A Nestlé és a SPAR legújabb szem...
Az OPUS TIGÁZ névadó szponzorkén...
Újraindul az AUTTALENT 2023 - Eg...