Hírek
23441 hír az adatbázisban
UNICEF-es gyermekkollekciót készít a H&M
Marketinginfo.hu - 2011-06-16 12:39
Design

A H&M támogatja az UNICEF All for Children programját, amely a veszélyeztetett gyerekek tanulmányait és védelmét biztosítja.

A H&M és az UNICEF 2009 novemberében indította el az All for Children kezdeményezést. Az öt évre szóló projektet, amelyet a H&M 40 millió svéd koronával (4,5 millió USD) támogat, most a dél-indiai és bangladesi közösségekre is kiterjesztették.

Idén szeptemberben a H&M egy gyermekruha-kollekcióval támogatja az UNICEF All for Children (,,mindent a gyermekekért") elnevezésű kezdeményezését. A világ 160 üzletében kapható All for Children kollekció összes bevételének 25 százalékát az UNICEF számára ajánlja fel a divatcég, melyből a szervezet a gyermekek tanuláshoz és védelemhez való jogát támogatja a veszélyeztetett közösségekben.

A H&M All for Children kollekciója játékos és időtálló ruhadarabokból áll. A kollekció termékeit többcélúan tervezték, hogy az egyes ruhadarabokat a szezon alatt és után is kombinálni lehessen egymással. A dizájnban klasszikus darabokat újítanak meg, dobnak fel apró trükkökkel, különlegességekkel.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Összefogott a divatszakmával az UNICEF
  Design versenyt hirdetett a H&M
  Ruhakollekciót tervez Robbie Williams
  Versace tervez a H&M-nek
  Tiszta vízért kampányol a H&M
  Facipőket debütál a H&M
  Jimmy Choo cipők a H&M-ben

További hírek ebben a kategóriában

Hogyan legyen a kis lakás is diz...
Milyen a tökéletes alap egy make...
3D szobrok – térlátás és k...
Varródobozok és varrókosarak a h...