Hírek
22780 hír az adatbázisban
Ingyen szállítanak a webáruházak
Marketinginfo.hu - 2011-12-15 07:46
Digitális

Az Árukereső.hu is csatlakozik december 15-én az Ingyen Szállítási Naphoz.

2011. december 15-én az Ingyen Szállítás Nap akcióban résztvevő webáruházak vállalják, hogy az aznap leadott rendeléseket ingyen kiszállítják az ország területén úgy, hogy karácsonyig mindenki megkapja a csomagját. Idén az interneten vásárolt karácsonyi ajándékok közül a mobiltelefon volt a legnépszerűbb, melyet az LCD és plazma TV-k, és a notebookok követtek a dobogón. Ezeket a termékkategóriákat a digitális fényképezők, a táblagépek és a játékkonzolok követték az Árukereső.hu piacvezető árösszehasonlító oldal december közepén készült elemzése szerint.

A szervezők adatai szerint tavaly az első Ingyen Szállítás Napján voltak olyan boltok, melyek forgalma megötszöröződött aznap. "Ilyenkor karácsony előtt egy átlagos napon közel 1 milliárd forintot is költhetnek a magyarok internetes áruházakban. Idén az Árukereső.hu azért csatlakozott az Ingyen Szállítási Naphoz, mert ez a nap spórolási lehetőséget biztosít a vásárlóknak, valamint a kereskedők számára is sarkalatos a kiugróan nagy napi forgalom." - mondta Rácz István, az Árukereső.hu marketingigazgatója.

Az internetről rendelt áruk házhoz szállítása 24-szer kevesebb CO2 kibocsátással jár, mint amikor ezekért a termékekért a vásárlók a saját autóikkal mennek el. Ha otthonról rendelünk, akkor az üzemanyagköltséget is megspóroljuk.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Jön az Internetes Vásárlás Napja
  Nem tartanak a multiktól a webáruházak
  Netes költéseink negyede karácsonykor történik
  Fekete pénteki rekord az USA-ban, a webáruházak is szárnyalnak
  Az e-kereskedelmen segít a karácsonyi szezon

További hírek ebben a kategóriában

Miért éri meg online marketing ü...
Első digitális, zöld iránytűje a...
Hasít a közösségi média a vásárl...
A 6 legfontosabb tény, amit a sz...
Értékesítő
A Műhelysor Kft. építőanyag kereskedelemmel foglalkozó cég értékesítő kollé...