Hírek
22780 hír az adatbázisban
Átalakult az Árukereső.hu vezetése
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2012-01-25 15:59
Karrier

2012. január elsejével leköszönt ügyvezető igazgatói posztjáról Bíró Roland, az Árukereső.hu alapítója. A továbbiakban tanácsadóként fogja segíteni az új vezetés munkáját.

Az ügyvezető igazgatói pozíciót a jövőben Csupor Erik, az Árukereső.hu-t is magában foglaló Allegroup Kft. ügyvezetője fogja betölteni - olvasható a szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményben.

A termék operatív vezetését Palocsay Géza, eddigi értékesítési igazgató, mostantól operatív igazgatóként közösen látja el Rácz Csaba tartalom- és szolgáltatásfejlesztési igazgatóval.

Az Árukereső.hu Magyarország piacvezető árösszehasonlító oldala, ahol jelenleg közel 800 webáruház több mint 1,7 millió termékét hasonlíthatja össze a portál havi több mint 2 millió látogatója. A cég budapesti központjából a magyar Árukereső.hu mellett másik négy ország piacvezető árösszehasonlító oldalait irányítják. Az Árukereső.hu Megbízható Bolt Programjával a valós vásárlók részletes értékelései alapján, 24 óránként frissülő minőségbiztosítási rendszert vezetett be évekkel ezelőtt, az oldal okostelefonos alkalmazásával pedig vonalkódleolvasást követően bárhonnan ellenőrizhetjük, hogy egy adott termék elérhető-e jobb áron.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új árösszehasonlító mobilalkalmazás az Árukereső.hu-tól
  Új funkciók az Origo vásárlás oldalán
  A szállításról is informál az Árukereső.hu

További hírek ebben a kategóriában

Női elnök a Joint Venture Szövet...
“Home office” vagy t...
Vezetőváltás a hazai Siemensnél
Mi a különbség a távmunka és a h...
Értékesítő
A Műhelysor Kft. építőanyag kereskedelemmel foglalkozó cég értékesítő kollé...