Hírek
22054 hír az adatbázisban
Önkéntes nap a L’Oréalnál
Marketinginfo.hu - 2012-07-09 12:00
CSR

Idén a dolgozók két programhoz csatlakozhattak: hátrányos helyzetű gyermekek megsegítéséhez és családok átmeneti otthonában játszóteret, kertet építhettek.

2012. június 28-án, a dolgozói önkéntes napon a L'Oréal munkatársai egy budapesti Családok Átmeneti Otthonát fenntartó alapítvány munkáját segítették, nehéz helyzetű, otthon nélkül élő családok mindennapi életét igyekeztek megkönnyíteni egy játszótér kialakításával, valamint a kert rendezésével. Emellett az otthonban lakó anyák és nők számára a cég smink és fodrászati tanácsadást nyújtott - derül ki a vállalat sajtóközleményéből.

Az önkéntesek egyik másik csoportja a Magyar Adományozói Fórum közreműködésével Heves megyei gyermekotthonokban lakó gyermekekkel a Tropicariumban, majd budapesti városnézéssel töltötték a napot, és igyekeztek élményekben gazdaggá varázsolni a napot.

A Pétervásárán működő gyermekotthon bentlakásos intézmény, mely ellátást biztosít az ideiglenes hatállyal elhelyezett, átmeneti, vagy tartós nevelésbe vett gyermekek számára 3-24 éves korig. A cél olyan gyermekek nevelése, akik testileg, érzelmileg, értelmileg és erkölcsileg megfelelően fejlettek, továbbá a megfelelő iskolai képzések és szakmák kitanulása révén képessé válnak az önálló életre. A gyermekek jó része különleges bánásmódot igénylő, fogyatékkal élő, tanulási nehézségekkel, magatartászavarral, pszichés problémával küzd. Nekik szakemberek segítenek a beilleszkedésben, problémáik leküzdésében.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Átadta díjait a L’Oréal és az UNESCO
  Tudósnőket támogat a L’Oréal
  A L’Oréal belép az online térbe
  Corvinusosok a L'Oréal nemzetközi diákversenyében
  A L'Oréal egyszerre globális és lokális
  Gwen Stefani a L'Oréal új arca

További hírek ebben a kategóriában

A Magyar Vízilabda Szövetség a t...
A fenntarthatóság legjobbjait dí...
Meghosszabbítja a stratégiai egy...
Kurt Cobain rajzaival díszített ...