Hírek
23467 hír az adatbázisban
Neten a Libri Antikvárium
Marketinginfo.hu - 2012-09-14 10:37
Kereskedelem

Új szolgáltatással bővítette kínálatát a Libri Online.

A 2012 márciusában nyílt Libri Antikvárium könyvkínálata szeptembertől elérhető a cég webáruházában is. A jelenleg több mint 10 ezer darabos kínálat folyamatosan bővül és frissül. A törzsvásárlók és az érdeklődök a megszokott szolgáltatásokat vehetik igénybe az antikvár könyvek rendelésénél is, azaz használhatják a kedvezményt nyújtó Libri törzsvásárlói kártyájukat, illetve a Libri ajándékkártyát is - adta hírül a vállalat közleménye.

Kovács Péter, a Libri Könyvkereskedelmi Kft. igazgatója elmondta: "Az antikvárium nyitásával elsődleges célunk, hogy a Libri könyvszerető vásárlói minél teljesebb kínálatot kaphassanak a több száz éves magyar könyvkiadásból. Az antikváriumunk bolti és immár online kínálatában is elérhető könyvek döntő része könyvesbolti forgalomban már nem kapható kötet. Ezek hitünk szerint jól kiegészítik a már megszokott újkönyves kínálatot."

Az online antikvár kínálatba felkerült számos bibliofil kötet és könyvrégiség is: irodalmi első kiadások, dedikált példányok, 100 évnél is idősebb könyvek. Erősnek mondható az idegen nyelvű kínálat, főként az angol és német nyelvű kötetek tekintetében. A Libri Antikvárium munkatársai az alapvető bibliográfiai adatok mellett számos pluszinformációt is feltüntetnek a könyvek adatlapján. "Az alapvető adatokon túlmenően minden kötetről egyedi fényképet, fényképeket készítünk, feltüntetjük a pontos méretüket, illetve szöveges állapotleírást és ismertetőt is adunk." - mondta Fischer Tamás, az antikvárium ügyvezetője.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Stratégiai partnerséget kötött a Kupon Világ és a Libri
  Közös cégcsoportba kerül a Libri és a Bookline
  A Libri is a PayPal megoldását használja
  Könyv-nagykereskedés árulja a Sony e-olvasóját
  Ismét közönségszavazást szervez a Libri
  155 milliárdos forgalom a webáruházakban

További hírek ebben a kategóriában

Akár 30%-kal olcsóbbak az ünnepi...
Olcsó, de minőségi téli gumit ke...
Bombaárakkal indul a húsvéti sze...
Több mint 600 tonna füstölt húsá...