Hírek
22780 hír az adatbázisban
Megint műszaki webáruház lett az Ország Boltja
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2012-10-11 10:08
Digitális

A Mysoft.hu vehette át az év legjobb webáruházának járó díjat. A versenyen idén a hazai online boltok mintegy fele, 458 üzlet indult el, a vásárlók döntötték el, hogy ki kapja a népszerűségi és minőségi díjakat.

Az Ország Boltja egy verseny, de valójában speciális módja a fogyasztóvédelemnek, eszköz abban, hogy erősítse az iparág iránti bizalmat és segítse a fogyasztókat a minőségi szolgáltatást nyújtó internetes áruházak kiválasztásában - olvasható a megmérettetést lebonyolító Árukereső.hu sajtóközleményében.

Tavalyhoz hasonlóan 2012-ben is egy műszaki üzlet, a Mysoft.hu vitte el a fődíjat, a Google különdíját pedig Kovács Ákos webáruháza nyerte.

Minőségi díjat kapott: Tactic Sport, Parfumplaza.hu, Mysoft.hu, elektropark.hu, Új könyvek, Kockafutár, Goldnerbaba webáruház, Vágyaim.hu, Nextel Astoria Mobilszaküzlet és webáruház, Fekmester.hu, Kazán webáruház, Ákos webáruház, Acanashop.hu.

Népszerűségi díjat kapott: Fittsport, Ákos webáruház, Pcland, Bemutatóterem, Antikvárium.hu, JátékNet webáruház, Ruhafalva, Vágyaim.hu, Extreme Digital, Lencsék.hu, Fekmester.hu, SzerszamKell.hu, RockStore, KütyüBazár.hu, G-Roby On-Line Shop, Acanashop.hu.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Ismét elstartolt az Ország Boltja
  Ismét indul a verseny az Ország Boltja díjért
  Megvan az Ország Boltja
  A KockaÁruház lett az Ország Boltja
  Ország Boltja verseny: már 600 nevezés érkezett
  A webshopok háromnegyede nem felel meg a fogyasztóvédelmi szabályoknak

További hírek ebben a kategóriában

Miért éri meg online marketing ü...
Első digitális, zöld iránytűje a...
Hasít a közösségi média a vásárl...
A 6 legfontosabb tény, amit a sz...
Értékesítő
A Műhelysor Kft. építőanyag kereskedelemmel foglalkozó cég értékesítő kollé...