Hírek
23429 hír az adatbázisban
Új árösszehasonlító mobilalkalmazás az Árukereső.hu-tól
Marketinginfo.hu - 2012-12-10 12:44
Kereskedelem

Magyarország piacvezető árösszehasonlító oldala, az Árukereső.hu új mobilalkalmazásával közel 1000 hazai online bolt termékkínálatából lehet válogatni és összehasonlítani az egyes forgalmazók árait.

Az alkalmazás korábbi verzióját 60 ezren töltötték le hazánkban- közölte a társaság. Az új felületen jelenleg közel 1000 webáruház több mint 2,5 millió naponta frissített ajánlatát találhatjuk meg. Az Árukereső.hu, a budapesti központjából irányított török, bolgár, román és portugál árösszehasonlító oldalain is megújítja iOS alapú mobilalkalmazásait.

A praktikus alkalmazással nem kell mobilon bepötyögni a termék pontos nevét, elég leolvasni a vonalkódot és máris látható, hogy megéri-e megvenni a terméket az adott boltban. Az alkalmazással könnyen, pontos és friss információkhoz juthatunk a kiválasztott terméket illetően.

Az új verzióban a vásárló böngészhet a termékkategóriákban, válogathatunk a számunkra fontos szempontok, illetve tulajdonságok alapján, vagy használhatjuk a továbbfejlesztett vonalkód-felismerő funkciót, hogy bárhol könnyen megtaláljuk a legjobb árat.Az iPhone kamerájával beolvasott vonalkód alapján pillanatok alatt azonosíthatjuk a terméket, így könnyebben és gyorsabban megtalálhatjuk a legjobb árakat. Ez különösen hasznos lehetőség műszaki cikkek vásárlásakor. Az alkalmazásban megjelenő részletes termékleírások és felhasználói vélemények is segítik a vásárlót a döntés során.

Az frissített iOS verzióban a felhasználók listát állíthatnak össze kedvenc termékeikről és láthatják a korábban megtekintett ajánlatokat is.

"A karácsonyi vásárlási lázban a magyar internetezők 88 88%-a tájékozódik online is. Ezzel az alkalmazással kényelmesen ellenőrizni tudjuk, hogy megéri-e megvenni egy terméket például egy bevásárlóközpontban, vagy érdemes-e inkább megrendelni egy webáruházból. Az előző alkalmazásunk megjelenése óta megötszöröződött a mobil eszközökről érkező forgalmunk, így elérkezettnek láttuk az időt, hogy az App-ot új funkciókkal bővítsük és kényelmesebb felhasználói élményt biztosítsunk" monda Rácz Csaba az Árukereső.hu tartalom- és szolgáltatásfejlesztési igazgatója.

Az Árukereső.hu az Allegroup csoport tagja, Magyarország piacvezető árösszehasonlító oldala, ahol 2012-es év eleji adatok szerint közel 800 webáruház több mint 1,7 millió termékét hasonlíthatja össze a portál havi több mint 2 millió látogatója. A cég budapesti központjából a magyar Árukereső.hu mellett másik négy ország piacvezető árösszehasonlító oldalait irányítják.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Változás az Árukereső.hu vezetésében
  E-kereskedelmi versenyt indított az Árukereső.hu
  Mobilalkalmazások számára hozott létre díjat a MasterCard
  Allegroup: karácsonykor több mint háromszorosára nőhet a mobilos értékesítés
  Nem kérünk az automatizált vásárlásból
  Próbavásárlással tesztelték a webáruházakat
  Vásárlás előtt informálódunk, utána informálunk a neten
  A szállításról is informál az Árukereső.hu
  Átalakult az Árukereső.hu vezetése

További hírek ebben a kategóriában

Olcsó, de minőségi téli gumit ke...
Bombaárakkal indul a húsvéti sze...
Több mint 600 tonna füstölt húsá...
Így nyomtat egy jó nyomtatási sz...