Hírek
23430 hír az adatbázisban
Új kommunikációs vezető az Árukereső.hu-nál
Marketinginfo.hu - 2013-02-05 09:36
Karrier

Távozik az Árukereső.hu csapatából Büchler András marketingkommunikációs és PR vezető, utóda Füleki Éva lesz.

Büchler András PR-vezetoként került a céghez, majd egy év után nevezték ki a
marketingkommunikációs és PR csapat élére. A szakember a jövőben az Ulpius-ház Könyvkiadó kommunikációs vezetője lesz. Új munkahelyén a PR tevékenységek mellett a szerzők, kötetek és a kiadó saját boltjainak kommunikációs stratégiája is új csapatának feladatai közé tartoznak.

Az Ulpius-ház jelenleg a leggyorsabban fejlődő magyar könyvkiadó, évente több mint 100 kiadvánnyal. Kínálatában a szórakoztató irodalom sikerlistákat vezető kötetei és Nobel-díjas írók művei egyaránt megtalálhatók. Az Árukereső.hu-nál Büchler András utóda Füleki Éva lesz, aki a PwC Magyarország marketing és kommunikációs osztályáról érkezik a céghez.

A szakember korábban a Sanoma új média divíziójában dolgozott key account managerként, majd az IAB egyesült királyságbeli szervezetében vett részt szakmai programok irányításában, valamint közvetlen vezetője volt az online B2B marketing és lead generation munkacsoportoknak.

Az Árukereső.hu szolgáltatásait és programjait a magyar mellett a román, bolgár, valamint portugál oldalain is budapesti irodájából irányítja- közölte a cég.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új kommunikációs vezető a Canonnál
  Új kommunikációs vezető az Avonnál
  Új kommunikációs igazgató a Heinekennél
  Változás az Árukereső.hu vezetésében
  Új kommunikációs koordinátor a Holcimnál

További hírek ebben a kategóriában

A nők közel fele nem tér vissza ...
Egyre több vállalatnál döntenek ...
Új Marketplace-vezető az eMAG Ma...
Tízből négy diák úgy látja, könn...