Hírek
22459 hír az adatbázisban
Rendkívüli marketing óra, a Hell Energy-nél
Marketinginfo.hu - 2013-02-21 12:53
Promóció

Tegnap a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi karának marketing-kommunikációs szakos hallgatói látogattak a Hell Energy szikszói gyárába, hogy személyesen is megnézhessék, hogyan készül a márka energiaitala.

A Hell Energy, mint a borsodi térség legdinamikusabban fejlődő vállalata, nem csak földrajzi közelsége és magyarországi piacvezető szerepe miatt nem volt ismeretlen a hallgatók számára, hanem azért is, mert az egyetemen már több éve államvizsga esettanulmányként szerepel a cég.

A társaság közleménye szerint Gulyásné dr. Kerekes Rita egyetemi docens elmondta: "A diákok nagyon örültek a meghívásnak, hogy a marketing-kommunikáció óra keretén belül lehetőségünk nyílt látogatást tenni a Hell-nél, a felajánlott harminc hely nagyon gyorsan betelt. A komoly export sikereket is felmutató cég, nemcsak mint közelben lévő termelő üzem került a fókuszunkba, de mind marketinges, mind kommunikációs szempontból érdekes számunkra a vállalat tanulmányozása és erre most személyesen is lehetőségünk nyílt."

A tíz fős csoportokat a gyár igazgatója, Tarsoly Elemér kísérte végig a szirupkonyhától - ahol a cukoroldás és a különböző alapanyagok hozzáadása történik - egészen a kész termék csomagolásáig, bemutatva hogy töltés közben, számos minőségi ellenőrzés történik.

A fiatalok arról is megbizonyosodhattak, hogy a Hell valódi cukrot használ.
A laborban dolgozók pedig azt is bemutatták, hogyan lehet - egy igen drága - szonda segítségével a pasztörizáló berendezés adatait leolvasni, és megbizonyosodni a termék tartósítására használt pasztörizáló eljárás sikerességéről. A gyárlátogatás és a felmerülő kérdések megválaszolása utána mindenki meg is kóstolhatta az italt.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Újabb raktárbázist épít a Hell
  Autóversenypályát épít a Hell Energy
  PET palackos termékcsaládot dob piacra a Hell
  A felelősségteljes szórakozásért kampányol a Hell
  MOMOT termékdíjat kapott a Hell Energy
  Döntőben a Hell
  Superbrand lett a Hell
  Magyar üzem Európa legjobb 3 gyára között
  Koffein nélküli energiaitalt hoz ki a Hell
  A Hell Energy drift bajnokságot szponzorál

További hírek ebben a kategóriában

Kép: FOREO A FOREO nőnapi kampánya
2020-02-28 22:31
l Díjaztak a LUKOIL-t
2020-01-03 11:44
Hogyan duplázhatod vagy akár tri...
A Deichmann idén is ott lesz a S...
Kreatív gondolkodásra buzdító já...
Élelmiszer-pazarlás elleni akció...