Hírek
21940 hír az adatbázisban
Kilenc új üzletet nyitna idén a Deichmann
MTI - 2013-03-21 11:04
Kereskedelem

Jelentősen növelte magyarországi forgalmát a Deichmann Cipőkereskedelmi Kft. A vállalat 2013-ban folytatni szeretné a terjeszkedést Magyarországon, a tervekben kilenc további üzlet nyitása szerepel - közölte cég.

A Deichmann Cipőkereskedelmi Kft. 16,5 százalékkal növelte múlt évi forgalmát, 2012-ben 27,96 milliárd forint bevételt ért el, ami 4 milliárd forinttal több a 2011-esnél - közölte a társaság szerdán.

Az MTI-hez eljuttatott közleményük szerint a magyar piacon 2001 óta jelen lévő cég továbbra is piacvezető ebben a szegmensben Magyarországon, és ezt a pozícióját 2006 óta tartja.

Czeczeli Tamás, a Deichmann Magyarország ügyvezetője a közleményben hangsúlyozza, hogy elégedettek az eredményükkel, hiszen az eladott cipők számát is növelni tudták tavaly 4,05 millió párra korábbi 3,6 millió párról.

A cég tájékoztatása szerint 2012 végén a Deichmannn Cipőkereskedelmi Kft. 684 munkatársat foglalkoztatott, 85 emberrel többet, mint 2011-ben, továbbá a múlt év végén 90 üzletet működtettek Magyarországon az előző esztendő 82 üzletével szemben. Idén további kilenc új üzletet nyitna a cég.

A cipőkereskedelmi vállalat közleményében hangsúlyozza: a cégfilozófiában fontos szerepe van a társadalmi felelősségvállalásnak, például 4 éve támogatják a Baktalórántházán és környékén gyermekotthonban, nevelőszülőknél élő 320 gyereket, tavaly a gyermekotthonok számára számítógépeket vásároltak. Ezen kívül az üzletekben rendszeresen gyűjtenek ajándékokat a gyerekeknek.

A Deichmann Cipőkereskedelmi Kft. a németországi esseni székhelyű Deichmann csoport tagja, amely az idén ünnepli 100. születésnapját. A vállalatcsoport 21 európai országban és az Egyesült Államokban van jelen. A vállalat csoportszintű forgalma 4,5 milliárd euró, ami az árfolyamhatásokat is figyelembe véve 7,4 százalékos emelkedést jelentett 2011-hez képest. A csoportnak 2012-ben 3325 üzlete működött, és 165 millió pár cipőt adott el.

A mintegy 33 700 dolgozóval a vállalat 2012 végén 1200 munkavállalóval többet foglalkoztatott, mint 2011-ben. Az idén a cégcsoport rekordösszeget, 231 millió eurót fordít üzlethálózatának kiépítésére, az infrastruktúra fejlesztésébe. Németországban és Hollandiában a vállalat két új disztribúciós központot épít. Tavasszal a vállalat megnyitja első üzleteit Bosznia-Hercegovinában is, így a Deischmann a teljes délkelet-európai térségben jelen lesz.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Elismerést kapott a DEICHMANN
  A DEICHMANN CIPŐ 2016-ban is növelte forgalmát
  DEICHMANN az Ellie Gouldinggal
  Ellie Goulding cipőkollekciót mutat be a Deichmann
  Deichmann: 7,6% növekedés és változatos online bővülés
  Házhoz is szállít már a Deichmann
  DEICHMANN: 35,5 milliárdos forgalom
  Növelte forgalmát Romániában a Deichmann
  Saját márkaboltot nyit a LeCoq Sportif
  Halle Berryvel kampányol a Deichmann
  Új üzletek a Korzóban
  Arculatot vált a Deichmann
  Cindy Crawford marad a Deichmann-nál
  Cindy Crawford cipőkollekciót mutat be a Deichmann

További hírek ebben a kategóriában

Fa építőjátékot hív vissza az Al...
Hétszeres Superbrands díjas a Li...
Megbízható Munkaadó címet nyert ...
A családok tavaly közel 20 ezer ...