Hírek
22867 hír az adatbázisban
Új A8-as modellel állt elő az Audi
Marketinginfo.hu - 2013-08-26 15:55
Márkák

Az autómárka kidolgozta legismertebb típusának új verzióját- sportosabb megjelenést kölcsönözve a modellnek.


A Mercedes új generációs S-modelljére reagálva az Audi is elszánta magát a frissítésre. A legújabb A8-cal a Frankfurti Autókiállításon fog debütálni, az értékesítés pedig novemberben kezdődik Németországban. A összkerék-meghajtású kocsi induló ára 74.500 euró (mintegy 22,2 millió forint) lesz.

A korábbi modellekhez képest a fő változás a külsőben, hogy az új Audi kissé "agresszívebb" megjelenést kap: kifejezőbb hűtőráccsal, faragott motorháztetővel és egyenesebb fényszórókkal. Az új modell súlya is csökken a legutóbbi 2010-es verzióhoz képest és a motor teljesítménye is nagyobb lesz.

Az innovációknak köszönhetően a modell fogyasztása is csökken: 11,7 liter üzemanyagot igényel 100 kilométerenként. A fejlesztés lényege, hogy az üzemanyag-befecskendezés szabályozója a sebességhez igazítja a kiáramlást, így az autó lassításával kevesebb üzemanyag fogy. A kocsi benzines és dízeles verzióban is elérhető lesz.

A márka az új Matrix LED technológiájú fényszóróival is az energiatakarékosságra törekedett: a lámpák 25 különálló fénykibocsátó diódát tartalmaznak, amelyeket egyenként lehet be- és kikapcsolni, így az erősséget helyzettől függően lehet állítgatni.

A belső térben, az első ülések külön szellőztetőrendszert és masszázs automatát tartalmaznak. A fogyasztók emellett különböző extrákat is választhatnak - így például automata sebességszabályzóval vagy éjszakai látást segítő berendezéssel szereltethetik fel a gépet - írja az autonews.com.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Névadó szponzor lesz az Audi
  Az Auditól igazolt marketingest a Rolls-Royce
  Félmillió autót tervez az idén Kínában eladni az Audi
  Netre csatlakoznak majd az új Audik
  Az Audi lehet az új győri aréna névadója
  Új Maserati- azoknak, akik unják már a BMW-t
  Online médiacsatornát indít az Audi
  Az Audi lett a legvonzóbb hazai munkáltató
  Kibővített valóság reklámmal állt elő az Audi
  Rávert a BMW-re az Audi

További hírek ebben a kategóriában

c Orosz kólagyártó
2022-08-03 09:31
Intersnack az elmúlt 30 évben
Bemutatjuk az 5 Guinness rekorde...
Hatalmas érdeklődés a sneaker pi...
Hogyan válasszunk a gyereknek sp...