Hírek
21940 hír az adatbázisban
Ország Boltja verseny: már 600 nevezés érkezett
Marketinginfo.hu - 2013-09-23 09:21
Digitális

Az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Ország Boltja versenyt július közepén indította el az Árukereső.hu 

Az árukereső.hu versenyén hírességek webáruházai is feltűnnek. A verseny célja, hogy az internetes közösség szavazatai és a valós fogyasztók vásárlás utáni értékelései segítségével megtalálja és kiemelje a legjobb minőségű, valamint legnépszerűbb webáruházakat.

Közel 600, vagyis az aktív magyarországi webáruházak fele döntött úgy, hogy versenybe száll a díjakért. Az elmúlt években több neves közszereplő is megmérettette online vállalkozását: SP, a Király testvérek és Kovács Ákos büszkén vették át díjaikat a korábbi versenyeket lezáró Gálákon.

A hírességeket idén Rubint Réka képviseli, aki a napokban megújult Alakreform webshopjával nevezett be a Divat, ruházat, kiegészítők kategóriába.

Az idei évben még nagyobb súlyt kapnak a valós vásárlói értékelések, hiszen a Minőségi kategóriákban induló webáruházak között idén először, első, második és harmadik helyezést is kioszt a szervező.

A korábbi évek tapasztalatai alapján kijelenthető, hogy kiemelkedő helyezésre ezen a versenyen csak olyan webáruház számíthat, amely következetesen megfelel a valódi vásárlók igényeinek, reagál a visszajelzésekre és szolgáltatását folyamatosan fejleszti.

A verseny lezárásáig már csak két hét van hátra , addig bárki egy kattintással voksolhat kedvenc webáruházára - hívják fel a figyelmet a szervezők.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Az Új könyvek webáruház lett az Ország Boltja
  Ismét indul a verseny az Ország Boltja díjért
  Megvan az Ország Boltja
  Az Ország Boltján is tarolt JátékNet.hu
  A KockaÁruház lett az Ország Boltja
  E-kereskedelmi versenyt indított az Árukereső.hu
  Megint műszaki webáruház lett az Ország Boltja
  Több mint négyszáz webáruház az Ország Boltja versenyen
  Programozóra vadász az arukereso.hu

További hírek ebben a kategóriában

Virtuális kölyökkutya segít a gy...
Nemzetközi digitális szervezethe...
Hazai vállalkozók legjobb online...
Kulisszatitkok az animációs vide...