Hírek
22164 hír az adatbázisban
Öko-webáruház indult
Marketinginfo.hu - 2013-09-23 11:35
Digitális

A világ legnagyobb öko mosószer és tisztítószer gyártójának, az Ecovernek hazánkban forgalmazott termékei most már a a neten is megvásárolhatók .

Megnyílt az első Ecover-termékekre specializálódott hazai webáruház. Az öko eszmeiséget, hatékonyságot képviselő márka hazai forgalmazója - a Superio Kft. - által üzemeltetett webshop célja az, hogy a hazai termékportfólió fellelhető legyen egy helyen, s az internetes vásárlók emellett hasznos információkhoz jussanak ökológiai témában.

A cég 1980-ban elsőként dobott piacra foszfát-, perborát -mentes mosóport. Az újításra való törekvés azóta is jellemzi az Ecovert. A belga székhelyű cég létrehozta a világ első ökogyárát (azóta már 3 van), életre hívott egy környezetbarát vonatkozású ISO-szabványt, jó pár elismerésben részesült a környezetvédelemért folytatott munkájáért.

A mosópor-gyártás csak a kezdet volt. Mára már az otthoni szféra minden pontja tisztítható az Ecover környezetbarát és egészségkímélő vegyszermentes termékeivel. A természetes alapanyagokból (növényi és ásványi összetevőkből) készült termékek csomagolása is 100%-osan újrahasznosítható. A cég nem végez állatkísérleteket.

A mosó- és tisztítószerek antiallergének és öko címkével ellátott termékek. De a cég ügyel arra is, hogy az öko szereikkel végzett háztartási munkák kényelmesen és a lehetőségekhez mérten élvezetesen történjenek - a csomagolások, adagolások kényelmi szempontokat is szolgálnak.

A webshopban kapható 26 féle termék (mosogatószer, súrolószer, mosópor, öblítő, padlótisztító, ablaktisztító, folyékony szappan, tusfürdő és más speciális illetve általános tisztítószer) gyártása Európában történik. Az Ecover-ökogyárakban, az EU-s szabványok szigorúságát felülmúló a szabályozás.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Környezetbarát mosószerek
  Heineken: felére csökkent a szemét az idei fesztiválokon
  Továbbra is fokozottan ügyel a fenntarthatóságra a K&H

További hírek ebben a kategóriában

Négy oktatási intézmény nyert az...
Felhasználóbarát megoldások a pr...
Kevés hazai márka lát fantáziát ...
Ha új honlapot szeretnél, miért ...