Hírek
22780 hír az adatbázisban
A KockaÁruház lett az Ország Boltja
Marketinginfo.hu - 2013-10-11 09:29
Digitális

A 2013-as Ország Boltja Gálán a KockaÁruház vehette át az év legjobb webáruházának járó díjat.

Magyarország legjelentősebb e-kereskedelmi versenyén különdíjjal ismerték el Rubint Réka megújult internetes boltját is. A megmérettetésen idén a hazai webáruházak mintegy fele, összesen 586 bolt indult el - közülük a vásárlók döntötték el, hogy ki kapja a népszerűségi és minőségi díjakat.

Az Ország Boltja Gálát dr. Lenner Áron Márk, a Nemzetgazdasági Minisztérium belgazdaságért felelős helyettes államtitára nyitotta meg, majd díjakat adott át többek között Dr. Morvay György, az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület elnöke és Kis Ervin Egon, a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért elnöke. Továbbá Népszerűségi kategóriákban díjat adott át Talmácsi Gábor, Sarka Kata, Völgyesi Gabi, Nagy Adri, Szepesi Nikolett és a Rippel fivérek, Rippel Ferenc és Rippel Viktor.

Az Ország Boltja versenyt júliusban indította el az Árukereső.hu piacvezető árösszehasonlító oldal azzal a céllal, hogy kiderüljön mely webáruházakat tartják a legjobbnak a vásárlók népszerűségi és minőségi kategóriákban- olvasható a platform közleményében.

Az Ország Boltja egy verseny, de valójában speciális módja a fogyasztóvédelemnek, eszköz abban, hogy erősítse az iparág iránti bizalmat és segítse a fogyasztókat a minőségi szolgáltatást nyújtó internetes áruházak kiválasztásában.

Idén már több mint 63 000 szavazat érkezett a népszerűségi kategóriában induló webáruházakra, amely 26 %-kal haladja meg a tavalyi össz- szavazatszámot. Ez önmagában is tükrözi a magyar online piactér folyamatos fejlődését és erejét. Külön emeli a verseny rangját, hogy a PayU, a világ egyik legjelentősebb online fizetési rendszere idén különdíjat ajánlott fel annak a magyar webáruháznak, amely legjobban integrálta az internet adta lehetőségeket kereskedési gyakorlatába.

A tavalyi és az azt megelőző évekkel ellentétben idén nem műszaki áruház, hanem egy online játékbolt, a KockaÁruház vihette el az Ország Boltja fődíjat. Nem csak a rajongók, de a vásárlók is díjazták Rubint Rékát, aki frissen megújult webáruházával besöpörte a közönség elismerését is a Divat, ruházat, kiegészítők kategóriában. Réka webáruháza egyúttal elhódította a PayU különdíját is.

Az online kereskedelem esetében az adott termék minősége vagy ára mellett különösen sokat nyom a latba az egyéni elégedettség és a közösségi ítélet. A netes vásárlás esetén valójában gyakran mások véleményei orientálnak minket, többnyire megbízunk a kollektív fogyasztóvédelemben.

A világszerte, így Magyarországon is dinamikusan növekvő internetes kereskedelemben kifejezetten jól működik ez a mechanizmus. Az Árukereső.hu Megbízható Bolt Programja mellett erre erősít rá az idén harmadik alkalommal megrendezett Ország Boltja verseny, ahol kizárólag a vevők értékelései és szavazatai alapján választják ki a legjobb webáruházakat. A most zárult megmérettetés során közel 600 bolt - az aktív magyar webáruházak mintegy fele - bízta magát a felhasználóik megítélésére.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Ismét elstartolt az Ország Boltja
  Az Új könyvek webáruház lett az Ország Boltja
  Ismét indul a verseny az Ország Boltja díjért
  Indul a verseny az Ország Boltja díjért
  Megvan az Ország Boltja
  Az Ország Boltján is tarolt JátékNet.hu
  Ország Boltja verseny: már 600 nevezés érkezett
  E-kereskedelmi versenyt indított az Árukereső.hu
  Megint műszaki webáruház lett az Ország Boltja
  Hamarosan fény derül az ország legjobb webáruházaira
  Programozóra vadász az arukereso.hu

További hírek ebben a kategóriában

Miért éri meg online marketing ü...
Első digitális, zöld iránytűje a...
Hasít a közösségi média a vásárl...
A 6 legfontosabb tény, amit a sz...
Értékesítő
A Műhelysor Kft. építőanyag kereskedelemmel foglalkozó cég értékesítő kollé...