Hírek
22288 hír az adatbázisban
Angyalokat keres a Vodafone
Marketinginfo.hu - 2014-05-05 15:32
CSR

A Vodafone Magyarország Alapítvány ismét meghirdeti a Főállású Angyal Programot, amelynek három leendő nyertese 2014 őszétől egy éven át dolgozhat az általa fontosnak ítélt társadalmi ügyért.

A Vodafone Magyarország Alapítvány idén is elsősorban olyan pályázatokat vár, amelyek a mobiltechnológia segítségével keresnek megoldást valamely társadalmi problémára - adta hírül a vállalat közleménye. A pályázat nyertesei egy éven át, az Alapítvány által biztosított versenyképes fizetés mellett dolgozhatnak egy általuk megválasztott civil szervezettel, mint Főállású Angyalok.

A jelenlegi Angyalok közös célja, hogy az iskolai kereteket tágítva színesítsék az oktatást, jelentős lépést téve a társadalmi esélyegyenlőség megteremtése felé. Lipcseiné Takács Nóra a Falusi Porta Tanoda hálózat létrehozásával kívánja népszerűsíteni a hagyományos, fenntartható gazdálkodási módokat. Weisz Fanni a jelnyelv és oktatása népszerűsítésén, a siketek számára egyenlő esélyek megteremtésén dolgozik, míg Lencse Máté fő célja a mélyszegénységben élő gyermekek segítése egy online tanulástámogató, kompetenciafejlesztő módszer kifejlesztésével. "Több tucat, a modern tudástól eddig elzárt gyermeknek nyújtunk segítséget a mindennapokban, és a program félidejére már egyértelműen körvonalazódott az online tanulás rendszerének fenntartható modellje is" - mondta Lencse Máté.

A Vodafone Főállású Angyalai számos társadalmi jelentőségű programot valósítottak meg az elmúlt évek során. Munkájuk eredményeképp jött létre többek közt a hátrányos helyzetű gyermekek fejlődését segítő program (MUS-E Program), amely a művészetek segítségével nevel elfogadásra, önképviseletre, együttélésre, együttműködésre; illetve a fogyatékosokat foglalkoztató védett műhely (Fruit of Care), amely hozzájárul az ott dolgozók egzisztenciális és szellemi jólétéhez egyaránt.

Az idei kampány 'arca' a három jelenlegi Angyal egyike, Weisz Fanni. A népszerű siket modellt Vodafone Angyalként ábrázoló óriásplakátokkal május 5-től több budapesti és vidéki helyszínen is lehet találkozni.

A programra a Főállású Angyal alkalmazáson keresztül lehet jelentkezni 2014. május 5-től május 26-ig. Idén a pályázatok leadásának határidejét követően, május 26-tól június 6-ig várják a jelöltekre leadott szavazatokat a Facebook oldalon, s az elődöntőbe jutott 20 jelölt közül a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriuma és a külső szakértőkből álló szakmai zsűri állásinterjúk során választja ki a három Angyalt.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Előítéleteket csökkent a Vodafone Főállású Angyala
  A Vodafone kezdeményezése
  Minőségi hírfogyasztás 80 ezer látássérült számára
  A GVH 110 millió forintra bírságolta a Vodafone-t
  Igazi családok a Vodafone brit kampányában
  Ezeket tűzték ki célul a Főállású Angyalok
  A Vodafone a legértékesebb brit márka
  Gördeszka pályát épített a Vodafone
  Több mint 150 pályázat a Főállású Angyal programra
  Álmok megvalósításával kampányol a Vodafone
  Közös reklámfilm a Vodafone-tól és a Spotify-tól
  Ismét Főállású Angyalokat díjaz a Vodafone Alapítvány

További hírek ebben a kategóriában

Forrás: Vodafone A Vodafone nőnapi kampánya
2020-03-06 11:11
a Az AVON a nők jogaiért
2020-03-06 10:57
Campus Fesztivál: hétmilliós ado...
Energiakövetek 2020 pályázat
'A nukleáris energia használata ...
A társadalmi ügyekben aktív cége...