Hírek
22817 hír az adatbázisban
Keresik a legvonzóbb turisztikai célpontokat
Marketinginfo.hu + MTI - 2014-06-13 14:54
Egyéb

Mostantól lehet voksolni az Év Szállása versenyen, a 2014-es megmérettetésen közel 14 ezer szálláshely, illetve hazai település indul automatikusan.

A versenyen három fő kategóriában választják ki a legjobb szálláshelyeket: a valós tapasztalatokat tükröző vendégvélemények alapján a minőségi, az interneten leadott szavazatokat összesítve a népszerűségi, míg a szakmai zsűri megítélése alapján a szakmai fődíjakat adnak át - közölte a versenyt elindító Szallas.hu portál az MTI-vel pénteken. Szavazni november 6-ig lehet, az eredményhirdetés a november 27-ei díjátadón lesz.

Tavaly 200 ezer vendég szavazata alapján, közel 12 ezer szállásadó közül választották ki az Év Szállása verseny keretében a legjobb szálláshelyeket, emellett megválasztották a legvonzóbb, illetve legtöbb fejlesztést végrehajtó belföldi turisztikai célpontot is. A közlemény szerint idén három új kategóriával bővül a díjazottak köre: díjazzák a legromantikusabb, a leginkább családbarát, valamint a legjobb külföldi szálláshelyet is.

A közlemény idézi Szigetvári Józsefet, a Szallas.hu ügyvezető igazgatóját, aki elmondta: a díj a presztízsértéken túl konkrét anyagi előnyökkel is jár, a tavalyi győztesek az elmúlt időszakban átlagosan 50 százalékkal növelték forgalmukat. Hozzátette: 2013-ban Hajdúszoboszló lett az Év Turisztikai települése, Nyíregyháza kapta az Év Feltörekvő Turisztikai Települése címet, míg a szálláshelyek körében az abszolút nyertes a Családi Wellness Hotel Gyula lett.

A zsűrit idén Maráczi Gábor, a Magyar Turizmus Zrt. stratégiai igazgatója, Pataki Zita, az RTL Klub időjósa, Szigetvári József, a Szallas.hu ügyvezető igazgatója, Horváth Vilmos, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Szántó Zoltán, a Turizmus Trend főszerkesztője, valamint Hegedűs Attila, a BDO ügyvezető igazgatója képviseli. A szállásközvetítő cégnek mintegy 14 ezer aktív szállásadó partnere van itthon és külföldön. A honlapnak több mint 700 ezer regisztrált felhasználója van és havonta mintegy másfél millió látogató keresi fel.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Ebben az évben is keresik a legjobb szálláshelyeket
  Idén is keresik a legjobb szálláshelyeket
  Új vezető a Szallas.hu-nál
  Optimista a Szallas.hu
  Termékmenedzsert igazolt a Szallas.hu
  Új marketingmenedzser a Szallas.hu-nál
  Megduplázta eredményeit a Szallas.hu
   Közösségi marketing partnert választott a Szallas.hu
  Marketing vezetői pozíció a Szallas.hu-nál

További hírek ebben a kategóriában

Az Airbus újranyitotta gyárait
Elhunyt Jack Welch, a General El...
Kutyaellenes kampány Iránban
Megállapodott az Audi és a szaks...