Hírek
22512 hír az adatbázisban
Groupama Aréna lesz az FTC új stadionjának neve
Marketinginfo.hu - 2014-07-03 08:55
Egyéb

A Groupama Garancia Biztosító 7 évre szóló szerződést kötött a Ferencváros új stadionját üzemeltető Lagardére Unlimited Stadium Solutions-szel, így a nemrég felépült létesítmény hivatalos neve Groupama Aréna lesz.

Ezt Szekeres Tamás, a cég ügyvezető igazgatója jelentette be Kubatov Gábornak, az FTC elnökének és Yann Ménétriernek, a biztosítótársaság vezérigazgatójának jelenlétében szerdán Budapesten. Szekeres Tamás elmondta, hogy a szerződés tartalmaz egy hároméves opciós lehetőséget, így adott esetben tíz évre biztos gazdasági helyzetet teremt a klubnak, ami a csapat jó szereplésének is feltétele. A megállapodás anyagi részleteit nem hozták nyilvánosságra.

Kubatov azt hangsúlyozta, a névhasználati jogra vonatkozó megállapodást az Albert-családdal egyeztetve, a Ferencváros elnökségének egyhangú döntésével és a Fradi baráti kör egyetértésével kötötték meg. Kiemelte, a Ferencváros természetesen nem felejti el és továbbra is csodálja Albert Flóriánnak, a stadion korábbi névadójának, az egyetlen magyar aranylabdás futballistájának életpályáját. Éppen ezért az aréna előtt például hamarosan leleplezik a legendás játékos szobrát, a stadionba vezető utat is róla nevezték el, valamint tervbe van az is, hogy a területet, amelyen az új aréna épült, Albert Parknak hívják a jövőben.

A klubvezető elmondta, családbarát stadiont szeretnének, az új aréna pedig új minőséget hoz majd a szurkolásban is. "Európában bevett gyakorlat, hogy egy stadion nevét a fő támogatóról kapja. Magyarországon ez a kezdeményezés még egyedinek számít, ezért megtisztelő számunkra, hogy elsők között élhettünk ezzel a lehetőséggel. Hisszük, hogy a Groupama Garancia biztosító többéves aktivitása a sport és a futball terén bizonyítékul szolgálhat arra, hogy névadó támogatóként egyedülálló és kiváló szórakozási lehetőségeket biztosítunk a családoknak" - nyilatkozta Yann Ménétrier. Szekeres Tamás megjegyezte, a Groupama Aréna alapvetően természetesen futballstadion, ugyanakkor egy rendezvényközpont, ahol a labdarúgó-mérkőzéseken kívül számos egyéb nagy eseményt is meg tudnak rendezni, ennek kapcsán elmondta, hogy már több neves külföldi fellépő képviselőivel is megkezdték a tárgyalásokat és a tervek szerint jövő júniusban már nagy koncerteknek is otthont adhat a létesítmény.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Puskás Aréna nyerte az Év stadionja címet
  Kézis klasszisokkal kampányol a Groupama Biztosító
  Az MVM Csoport az FTC-t támogat
  Bővítette szponzori megállapodását az FTC és a Magyar Telekom
  A Penny Market az FTC labdarúgócsapatának támogatója
  Fradi főtámogató lett a Telekom
  Sokszínű a hazai biztosítók társadalmi szerepvállalása
  Két taxiállomás az FTC stadionnál
  Új főszponzor a Fradinál
  Vezetőcsere a Groupama Aréna üzemeltetőjénél
  Úszókiválóságot támogat a Groupama
  A Groupama Aréna PR-ügynökséget választott
  A Groupama Garancia a Magyar Úszó Szövetség hivatalos biztosítója
  Vezetéstechnikai Centrumot szponzorál a Groupama Garancia
  Focit szponzorál a Groupama
  Új név alatt versenyez a Honvéd vízilabdacsapat

További hírek ebben a kategóriában

Elhunyt Jack Welch, a General El...
Kutyaellenes kampány Iránban
Megállapodott az Audi és a szaks...
Kávé a világűrből