Hírek
22817 hír az adatbázisban
Megújult flottával járják az utakat a METRO területi képviselői
Marketinginfo.hu - 2014-07-11 10:03
Márkák

Az üzletlánc megújult flottával lepte meg közel 100 fős értékesítési csapatát, akik már hétfőtől az új Ford Fiesta típusú autókkal járják az utakat.

Az áruházlánc folytatva az utóbbi években az országos területi értékesítés megerősítésére tett törekvéseit, teljesen megújult flottát adott át közel 100 fős területi képviselői csapatának. Az egységes műszaki és technikai hátteret illetve egységes megjelenést biztosító flottát a METRO jubileumi évének kiemelt YOU&METRO üzenetével dekorálták - áll a vállalati kommünikében.


A flottát a továbbiakban használó sales csapattagok munkájuk 100%-át a partnerekkel töltik, ezért a METRO célja az új flottával az volt, hogy modern, környezetbarát autót tudjanak használni a kollégák, amelyek biztonságosak, kényelmesek, jól felszereltek és megbízhatóak is egyben.

Hogy a legmegfelelőbb járművet biztosítsa képviselőinek a flottamenedzsment első körben készített egy "gépjármű márka és típusvizsgálatot" 8 márka több típusaira vonatkozóan, ahol nagy hangsúlyt fektettek a költséghatékonyságra, a vállalati arculat megtartására, illetve a biztonságos és műszakilag megbízható, kiforrott gépjármű konfigurálására.


A vizsgálat eredményei alapján 3 típus került kiválasztásra és tendereztetésre a meghívott márkakereskedések által, majd a finanszírozók kerültek versenyeztetésre. A végső összegzés eredményeképpen, a munkaautó kategóriában a Ford Fiesta 1.5 TDCi, 5 ajtós változata került kiválasztásra.

A járművek mindegyike extra felszereltségű, GPS jelkövetővel ellátott, valamint az azonnal felismerhető és a vállalat imázsával megegyező, kék-sárga YOU&METRO üzenettel dekorált.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új vezérigazgató a METRO élén
  Itt az új METRO stratégia
  Eredményt hirdettek a Metro-Kia promócióban
  Magyar Kereskedelmi Nagydíj a METRO munkatársának
  A Metro vezérigazgatója csatlakozott a Üzleti Tanácshoz
  Világkörüli úton a METRO születésnapi zászlója
  A Merlint választotta a Metro
  Ismét kialszanak a Metro fényei

További hírek ebben a kategóriában

c Orosz kólagyártó
2022-08-03 09:31
Hatalmas érdeklődés a sneaker pi...
Hogyan válasszunk a gyereknek sp...
Márkás gyermekruhák vásárlásával...
Egy kés, ami mindig kéznél van (...