Hírek
22000 hír az adatbázisban
Hiánypótló szaktudás és értékes szakmai kapcsolatok a Digitális Mesterkurzuson
Marketinginfo.hu - 2014-10-09 16:53
Digitális

A Digitális Mesterkurzus képzés az online iparágat összefogó két legnagyobb szakmai szervezet, az IAB Hungary és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetségének (MAKSZ) közös szervezése.

Digitális Mesterkurzus néven 4 napos online marketig képzés indul 2014 novemberében az IAB Hungary és a MAKSZ szervezésében. Tanulj a legjobb hazai szakemberektől!

A Digitális Mesterkurzus képzés az online iparágat összefogó két legnagyobb szakmai szervezet, az IAB Hungary és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetségének (MAKSZ) közös szervezése.

A digitális technológia térnyerése radikálisan átalakította a marketing világát is, ezért az online megoldások alapos ismerete és alkalmazása ma már nélkülözhetetlen a versenyképesség megtartása érdekében. A négy egész napot felölelő kurzusra főként olyanok jelentkezését várjuk, akik a gyakorlatban foglalkoznak az online reklámozáshoz kapcsolódó feladatokkal, vagy céljuk, hogy ezen a területen helyezkedjenek el.

A novemberben induló képzés során a résztvevők a médiapiac és kommunikációs iparág legjobb szakembereitől sajátíthatják el az online kommunikáció alapjait, mint például online márkaépítés, display, keresőmarketing, közösségi média használata. Megismerhetik az online és digitális médiumokat, digitális ügynökségeket és betekintést nyerhetnek a hazai és nemzetközi trendekbe is.

Gyere és tanulj a médiapiac és a digitális reklámipar legjobb szakembereitől, és sajátítsd el a szakma minden fortélyát!

4 nap, 30 oktató, átfogó elmélet, hatékony gyakorlat.

A képzés időpontja: 2014. november 7-től november 28-ig, négy egymást követő pénteki napon

Helyszín: LOFFICE Coworking
Tematika, jelentkezés: www.digitalismesterkurzus.hu
(x)NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Digitális mestereket képez a Magyar Marketing Szövetség
  Digitális mesterkurzust indít az IAB Hungary és a MAKSZ

További hírek ebben a kategóriában

Még biztonságosabb a Balaton Sou...
Go live! a fesztiválszezonra
Adathordozóink megsemmisítése (x...
Virtuális kölyökkutya segít a gy...
Projektmenedzser
Főbb feladatok, munkák- ajánlati felhívás fogadása, műszaki ...
IT Manager
Feladatok: - Projekt menedzsment- Jelentések és projekt doku...