Hírek
22673 hír az adatbázisban
Megvan az Ország Boltja
Marketinginfo.hu - 2014-10-10 11:19
Digitális

Az idei Ország Boltja gálán a JátékNet vehette át az év legjobb webáruházának járó díjat, valamint első helyezést ért el Játék kategóriában a minőségi és népszerűségi díjakért folyó megmérettetésekben egyaránt.

Az Ország Boltja versenyt júliusban indította el az Árukereső.hu piacvezető árösszehasonlító oldal azzal a céllal, hogy kiderüljön, mely webáruházakat tartják a legjobbnak a vásárlók népszerűségi és minőségi kategóriákban - közölte a szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközlemény. Az idei a 4. alkalom, amikor az online kereskedelemben tevékenykedő hazai szereplők megmérettetik szolgáltatásukat.

A szakma és a piac fejlődésével együtt a versenyben elért helyezések fontossága évről évre növekszik: Magyarország legjelentősebb e-kereskedelmi versenyén idén a hazai, aktív webáruházak több mint fele, összesen 626 bolt indult el. Közülük a vásárlók döntötték el, hogy ki kapja a népszerűségi és minőségi díjakat.

A népszerűségi kategóriákban induló 357 webáruházra több mint 83 ezer szavazat érkezett az internetes felhasználóktól, amely 24 százalékkal haladja meg a tavalyi össz. szavazatszámot. A minőségi díjak esetében is szoros verseny alakult ki a 464 versenyző között annak köszönhetően, hogy a valós vásárlók visszajelzéseinek értékét felismerve további számos bolt csatlakozott az Árukereső Megbízható Bolt Programjához. Az elmúlt évek során a hazai webáruházak körében kulcsfontosságúvá vált a versenyben történő eredményes szereplés; az Ország Boltja díj, valamint a kategória díjak mára a minőségi szolgáltatás jelképévé váltak az online piactéren.

Az Ország Boltja díjátadó gála a Bálna Budapestben került megrendezésre 2014. október 9-én, több mint 400 vendég részvételével. Az eseményen összesen 30 díj került kiosztásra: 12 minőségi, 17 népszerűségi- és az Ország Boltja díj.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Ismét elstartolt az Ország Boltja
  A legnagyobb webáruházak listája
  Az Új könyvek webáruház lett az Ország Boltja
  Ismét indul a verseny az Ország Boltja díjért
  Indul a verseny az Ország Boltja díjért
  Elindult a webáruházak versenye
  Az Ország Boltján is tarolt JátékNet.hu
  A KockaÁruház lett az Ország Boltja
  Ország Boltja verseny: már 600 nevezés érkezett
  E-kereskedelmi versenyt indított az Árukereső.hu
  Megint műszaki webáruház lett az Ország Boltja
  Hamarosan fény derül az ország legjobb webáruházaira
  Több mint négyszáz webáruház az Ország Boltja versenyen
  Elektronikai webáruház lett az Ország Boltja
  Lezárult a webáruházak versenye

További hírek ebben a kategóriában

TikTok Hirdetés vs. Facebook hir...
Hosszabbít ‘Az Év Honlapja...
Okos konyhai eszközök és tippek ...
Indul a 20 éves jubileumi ‘...