Hírek
22000 hír az adatbázisban
A Double Decker végzi az Evolution & Mobile Hungary pr feladatait
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2015-02-25 11:07
Digitális

Újabb hazai információs- és kommunikációs technológiai konferencia pr megbízását nyerte el a Double Decker.

A szervező Média Hungária Konferenciairoda 2014 óta dolgozik az ügynökséggel, tavaly a Media Hungary és az Internet Hungary sajtókommunikációja kapcsán működtek együtt sikeresen. Az Evolution & Mobile Hungary keretében jelenti be a Magyar Reklámszövetség a 2014-es reklámköltések adatait, az ezzel kapcsolatos pr faladatokat is az ügynökség végzi.

Az idén negyedik alkalommal, 2015. március 3-4-én kerül megrendezésre az Evolution & Mobile Hungary konferencia. A kétnapos rendezvény 8 szekcióval, a legjobb hazai és külföldi szakemberekkel, több mint 200 előadás keretében mutatja be a közösségi média, a teljesítményalapú hirdetési piac, a mobiltechnológia, az e-kereskedelem és a keresőmarketing legfrissebb trendjeit.

Az idei évben a Magyar Reklámszövetség az Evolution & Mobile Hungary kiemelt szakmai partnere. A konferencia önálló szekciójaként kerül megrendezésre az MRSZ Reklámtorta 2014-2015 elnevezésű egész napos rendezvény, melynek keretében a tavalyi reklámköltések ismertetése mellett, ismert szakemberek folytatnak diskurzust a hazai reklám- és médiapiac helyzetéről, trendjeiről.

A megbízásnak köszönhetően tovább bővült a Double Decker szakmai rendezvény portfóliója, hiszen az ügynökség évek óta kommunikációs partnere a Las Vegas-i CES, és a hazai SM (Smartmobil) konferenciáknak is - áll az ügynökség közleményében.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      

További hírek ebben a kategóriában

Még biztonságosabb a Balaton Sou...
Go live! a fesztiválszezonra
Adathordozóink megsemmisítése (x...
Virtuális kölyökkutya segít a gy...
Projektmenedzser
Főbb feladatok, munkák- ajánlati felhívás fogadása, műszaki ...
IT Manager
Feladatok: - Projekt menedzsment- Jelentések és projekt doku...