Hírek
23446 hír az adatbázisban
A Csodalámpával jótékonykodik az Invitel
Marketinginfo.hu - 2015-06-26 17:00
CSR

Négymillió forintnyi adomány gyűlt össze beteg gyermekek részére.


Az Invitel és a Csodalámpa Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő Alapítvány egy hónapon át tartó közösségi programját a telekommunikációs vállalat szolgáltatási területén lévő 20 településen hirdette meg. A lakosok kódok beváltásával segíthettek megvalósítani az alapítvány által felkarolt, életet veszélyeztető betegségekkel kezelt gyermekek kívánságait. Az Invitel minden kódregisztráció után növelte a támogatási összeget, így végül négymillió forint gyűlt össze az álmok teljesítésére.

A vállalat a regisztráltak között 20 tabletet is kisorsolt, ezzel is kifejezve köszönetét és elismerését a lakosok segítő szándékáért. A kampány több ezer embert mozgatott meg, és helyi szinten is fontosnak számító közösségi ügyet teremtett.

Az alapítvány az összegyűlt támogatási összegből már teljesített is egy kívánságot, Gyulán. Az Invitel és a Csodalámpa képviselői közösen látogattak el a tizenhat éves Nikihez, hogy átadják neki a kért okostelefont, amellyel a kórházi kezelések alatt is könnyen tudja tartani a kapcsolatot barátaival és osztálytársaival. A következő időszakban pedig további településeken válnak valóra a gyermekek vágyai.

"A súlyos betegségben szenvedők számára nem csupán pillanatnyi örömet jelent, de hosszabb távon reményt is ad egy beteljesült álom. Az elmúlt 12 év alatt több mint 2.500 gyermek kívánságának teljesítésében segített szervezetünk, amiben fontos szerepet játszik az olyan vállalatok közreműködése, mint az Invitel" - mondta Patzauer Éva, a Csodalámpa Alapítvány ügyvezetője.

"Felelős vállalatként az Invitel kötelességének érzi, hogy szolgáltatási területén tartalmas partneri kapcsolatot ápoljon a lakossággal. Így nemcsak az előfizetők kényelmére koncentrálunk, hanem a lehetőségeinkhez mérten igyekszünk szerepet vállalni a helyi közösségek életében. Ehhez hozzátartozik a nehéz helyzetben lévő gyermekek sorsának könnyítése is" - fogalmazott Iski István, az Invitel lakossági marketingigazgatója.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Zöldebbre vált az Invitel Csoport
  Ajándékozásra invitál az Invitel

További hírek ebben a kategóriában

Országos összefogás segíthet a k...
65 millió forintos támogatás az ...
Az olimpiára készülő fiatal élsp...
A Mol célja, hogy a régió zöldeb...