Hírek
22434 hír az adatbázisban
Új karitatív SPAR akció
Marketinginfo.hu - 2015-09-08 16:00
CSR

Újabb jótékonysági akciót indított közösen a SPAR Magyarország és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, amelynek keretében az áruházlánc vevői meghatározott termékek megvásárlásával támogathatják a szervezet munkáját.

A SPAR és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat legújabb közös programja a cégcsoport valamennyi üzletére kiterjed országszerte: a vásárlók szeptember 3-tól 9-ig a kijelölt termékek megvásárlásával - darabonként - 1 forinttal járulnak hozzá a szervezet karitatív céljainak megvalósításához.

"A SPAR Magyarország életében kiemelten fontos a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal folytatott együttműködés, hiszen a társadalmi felelősségvállalás iránt elkötelezett vállalatként megtiszteltetés számunkra, hogy ezen a területen az egyik legnagyobb múltra visszatekintő hazai jótékonysági szervezetnek lehetünk partnerei" - mondta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

A két szervezet stratégiai együttműködésének eredményeként rászorulók tízezreihez jut el a segítség minden évben különböző formákban. A cégcsoport vásárlói a SPAR és INTERSPAR áruházban megvásárolható 200 és 500 forintos adománykártyákkal folyamatosan támogathatják a szervezet munkáját. Az adománykártyák értékesítéséből 2014-ben több mint 10 millió forint folyt be. A SPAR továbbá az általa forgalmazott környezetbarát bevásárlótáskák árából darabonként egy forintot ad át a szervezetnek, ami 2014-ben közel 8 millió forintot jelentett.

Az állandó támogatási formákon kívül a SPAR számos egyéb karitatív programban is részt vesz a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal együttműködésben. Közös karitatív programjuk a karácsony előtti "Adni öröm" adománygyűjtő akció, évente 160 üzletben. Az akció során százezrek adakoznak minden évben az áruházakban, és tavaly több mint 250 tonna tartós élelmiszer gyűlt össze a hátrányos helyzetű családok részére.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A karitatív munka az employer branding fontos eszköze
  Hat napon át gyűjt a Máltai Szeretetszolgálat a SPAR-ban
  A Spar a Máltai Szeretetszolgálattal sikeres évet zárt
  Adománygyűjtő akció a SPAR-csoport üzleteiben
  Ötezer darab pelenkát gyűjtött a SPAR
  A Máltai Szeretszolgálatnak gyűjtött a Spar
  Adománygyűjtési akció a SPAR-ban

További hírek ebben a kategóriában

Segítség a járvány alatt a Coca-...
P&G: több mint 150 raklap termék...
A Vodafone is csatlakozott a Glo...
Mindent az OEKO-TEX 100 minősíté...