Hírek
23434 hír az adatbázisban
Szakembereket díjazott az MLBKT
Marketinginfo.hu - 2015-11-09 14:00
Karrier

Az év logisztikai és beszerzési menedzsere díjak mellett több szakember is elismerésben részesült.

Molnár Ádám, az Audi motorgyárának logisztikai vezetője nyerte a 2015-ös Év Logisztikai Menedzsere címet. A szakember 250 munkatárs közvetlen vezetője, a logisztikai feladatok kivitelezését további mintegy 2200 logisztikai szolgáltatóknál dolgozó munkatárs támogatja.
Molnár Ádám felel a világ minden részéről érkező, naponta 180 millió euró értékű áruforgalomért a motorgyártást illetően. Logisztikai vezetőként elkötelezett a környezet számára kíméletesebb vasúti szállítás mellett, többek között ennek is köszönhetően az elmúlt öt évben az Audi vasúti szállításainak részaránya elérte és meghaladta az 50%-ot.

Kovács József Bernát az Év Beszerzési Menedzsere

Kovács József Bernátnak, a Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft. beszerzési vezetőjének ítélték a 2015-ös Év Beszerzési Menedzsere címet. A díjazott gépészmérnökként kezdte pályáját, majd dolgozott gyártási részlegvezetőként és főmérnökként. A Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft.-nél 2001-ben kezdte tevékenységét anyaggazdálkodási vezetőként, 2005 óta pedig a beszerzési vezető pozíciót tölti be.
Kovács József Bernát vezetése alatt a cég beszerzési szervezete egyszerű végrehajtóból a vállalati értékteremtés fontos szereplőjévé lépett elő. Felkészült mérnökként elérte, hogy a beszerzésért felelős csapatot ma már a termékfejlesztés korai fázisában bevonják a vállalati folyamatokba.

Logisztikai Kiválóság Díjat nyert a Scitec Kft

A Logisztikai Kiválóság Díj idei nyertese, a Scitec Kft. 1996 óta gyárt prémium minőségű táplálék-kiegészítő termékeket sportolók és testépítők részére. Több mint 700 terméke a világon bárhol megvásárolható. A Scitec egyike azon kevés cégnek a világon, amely az összes legyártott fehérjéjét laboratóriumban teszteli és az eredményeket a weboldalon elérhetővé teszi a vásárlók számára.

További elismerések

Az idei évben három tovább kimagasló teljesítményt nyújtó szakembernek ítélt oda elismerő oklevelet az MLBKT elnöksége. Elismerést kap Szűcs Arnold, a LEGO Manufacturing Kft. szenior termelési és logisztikai igazgatója, Koller Tamás, a Poli-Farbe Vegyipari Kft. ellátási lánc igazgatója és Dominek Ákos, a GDF SUEZ Energy Holding Hungary Kft. beszerzési igazgatója.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új elnök az MLBKT élén
  Menedzsereket díjazott az MLBKT
  Hét éve a legjobb októberi beszerzésimenedzser-indexet mérte az MLBKT
  Logisztikai és beszerzési kiválóságokat díjazott a szakma
  Rendhagyó módon három menedzsert díjazott az MLBKT
  Fenntartható logisztikát és beszerzést propagál az MLBKT
  Díjazták az év logisztikai és beszerzési vezetőjét

További hírek ebben a kategóriában

A nők közel fele nem tér vissza ...
Egyre több vállalatnál döntenek ...
Új Marketplace-vezető az eMAG Ma...
Tízből négy diák úgy látja, könn...