Hírek
23446 hír az adatbázisban
Jótékonysági hét a McDonald's-ban
Marketinginfo.hu - 2015-11-18 14:12
CSR

Huszonegyedik alkalommal indult útjára az adománygyűjtés a Ronald házaknak. A jótékonysági hét során az eladott sültburgonya árából a McDonald's 40 forintot az alapítványnak ajánl fel.


Eddig már több mint 8000 beteg gyermeknek és családjaiknak segítettek a hazai Ronald Házak, amelyek a hosszantartó kórházi kezelések idején nyújtanak szállást a rászorulóknak. A Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány által üzemeltetett budapesti és miskolci Ronald házak támogatására az étteremlánc immár 21. alkalommal, november 14-e és 20-a között rendezi meg hagyományos jótékonysági hetét.

Az esemény indító napján, a McHappy Day-en idén is hírességek álltak pult mögé. A McDonald's éttermek vendégeit a Spoon együttes, Kováts Vera, Bebe, a Budapesti Operettszínház színművészei, Dancs Annamária, Janza Kata, Kerényi Miklós Máté, és Gömöri András Máté, Pál Tomi, Mikó Ákos, a Barátok köztből Józan Laci és Seprenyi Laci, Rippel Viktor, Dj Dominique, Dj Thomx, Kustánczi Lia, Kiss Daniella és Dobó Ági szépségkirálynők, a Szegedi Színház, a Miskolci Nemzeti Színház, a Miskolci Balett művészei várták a pultok mögött. Az éttermi dolgozók és a hírességek egyaránt a jótékony célú ajándékok megvásárlására és az Alapítvány támogatására buzdították a vendégeket. Idén a világ egyik legismertebb kutyusa, Snoopy is latba veti népszerűségét, hogy a Ronald házak működéséhez minél több támogatást gyűjtsön.

A jótékonysági hét során a párszázas és az 1+1 ajánlatok kivételével minden adag eladott sültburgonya árából a McDonald's 40 forintot az Alapítványnak ajánl fel. Aki szívesen segítene a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány munkáját, mindössze annyit kell tennie, hogy ellátogat az étteremlánc valamelyik egységébe és vásárol egy adag sültkrumplit vagy választ egyet a 200 forintért, jótékony céllal árusított Snoopy-s kitűzőkből. Az összegyűjtött adományokat a miskolci és budapesti Ronald házak fenntartására és fejlesztésére fordítja az Alapítvány.

Az Alapítvány Magyarországon 21 éve működik, a fővárosi Ronald Ház 16, a miskolci 11 éve segít olyan magyar családokon, akiknek krónikusan beteg gyermekét hosszan, az otthonuktól távol eső kórházban kezelik. A házakat működtető Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány küldetése, hogy a gyermekek kórházi kezelése alatt együtt tartsa a családokat, ezzel nagymértékben hozzájárulva a kicsik gyógyulásához. Az alapítvánnyal együttműködő kórházak, klinikák ajánlására a családok ingyenesen vehetik igénybe az apartmanokat. A két ház fennállása óta eddig már több mint 8000 beteg gyermeknek és családjának nyújtottak otthont.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  823 család lelt második otthonra a Ronald Házakban
  Gyermekmenükkel a beteg gyermekekért
  Újra kötényt kötöttek a sztárok a McDonald's-ban
  Ingyen lakhatást is kínál dolgozóinak a McDonald's
  Újabb vizuális ráncfelvarrás a McDonald's-nál
  Ünnepel a Ronald McDonald Alapítvány
  Új játszóteret avatott a Ronald Ház
  Új külsőt kap Ronald McDonald

További hírek ebben a kategóriában

Országos összefogás segíthet a k...
65 millió forintos támogatás az ...
Az olimpiára készülő fiatal élsp...
A Mol célja, hogy a régió zöldeb...