Hírek
22645 hír az adatbázisban
UPS-Fornetti élmény a gyerekeknek
Marketinginfo.hu - 2015-12-08 15:04
CSR

December 6-án a UPS Magyarország, az SOS Gyermekfalvak és a Fornetti közös összefogásában osztotta meg a hátrányos helyzetű gyermekekkel az ünnep varázsát.

A Mikulás-nap alkalmából a Noir Színház 250 gyermeket hívott meg az SOS Gyermekfalvak kecskeméti és kőszegi körzetéből a Duna Palotában tartott Hans Christian Andresen: Hókirálynő című előadására. A színdarab után a UPS és a Fornetti önkéntesei ajándékokat osztottak a gyerekeknek.

Magyarországon több mint 20 000 gyerek nem a biológiai szüleivel él. Az SOS Gyermek Falvak Magyarországi Alapítványa 400 kiszolgáltatott helyzetben élő gyermeknek nyújt segítséget azzal, hogy biztonságos és támogató otthonokat nyújt nekik a nevelőotthon és gyermekfalu hálózaton keresztül.

"Boldogak vagyunk, hogy újra segíthettünk ezeknek a gyerekeknek." - mondta Poczok Péter, a UPS Magyarország értékesítési vezetője. "Egy éve dolgozunk az alapítvánnyal, ezalatt a UPS csapata már 720 önkéntes órával segített, kiszállítottunk adományozott ruhákat és játékokat a Battonyában, Kőszegben és Kecskeméten élő gyerekeknek."

"Hálásak vagyunk a UPS Alapítványnak és a Fornettinek, hogy hozzájárultak ehhez az eseményhez. Ez volt az első alkalom, hogy ilyen típusú élményt adtunk a gyermekeknek, akik közül sokaknak rendkívül nehéz körülmények között kellett felnőniük." - mondta Andri Diána, az SOS Gyermekfalvak adománygyűjtési és kommunikációs igazgatója.

A UPS Alapítvány adományozása része a UPS hosszú távú projektjeinek, amelyek célja, hogy kielégítsék a vállalat működési területein belül élő közösségek szükségleteit.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Fornetti adomány az SOS Gyermekfalvaknak
  A UPS mozgáskorlátozottak támogatója
  A Fornetti is jótékonykodik
  A UPS 40 éve Európában
  A NIVEA és a UPS összefogott az SOS Gyermekfalvakért
  Játékáradat a Kecskeméti Gyermekfalunak
  Az SOS Gyermekfalvak és a Pólus Center közös kezdeményezése

További hírek ebben a kategóriában

Fenntartható lean szemléletmód
A BorsodChem elnyerte az EcoVadi...
Játékok és 1,2 tonna tartós élel...
Rekordot döntött a Mikulásgyár g...