Hírek
22434 hír az adatbázisban
257 tonna adomány a SPAR akciójában
Marketinginfo.hu - 2016-01-06 11:11
CSR

Több mint 32 ezer, tartós élelmiszereket tartalmazó ajándékcsomag készülhetett el a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR Magyarország "Adni öröm!" akciója eredményeként.

Összesen 257 tonna tartós élelmiszert gyűjtött össze a SPAR-csoport 162 üzletében a Magyar Máltai Szeretetszolgálat mintegy kétezer önkéntese a december 16. és 21. között szervezett "Adni öröm!" karácsonyi akció során. Az adománygyűjtés hat napján a SPAR üzletek pénztárai mellett felállított Máltai-pontoknál fogadták az önkéntesek a vásárlók felajánlásait. Az adományokból összeállított csomagokat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat munkatársai még karácsony előtt eljuttatták a több ezer rászoruló számára.


"Vásárlóink nem csak a karácsonyi időszakban, de év közben is kifejezetten adakozóak, amikor egy segélyszervezet vagy egy jótékonysági kezdeményezés támogatásáról van szó. Jószívű segítségüket, a karácsonyi adománygyűjtésben való részvételüket ezúton is köszönjük!" - mondta Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.

Az "Adni öröm!" karácsonyi akció 19 éve alatt - a kezdetek óta - több mint 2 millió kilogramm tartós élelmiszer jutott el csaknem 1,1 millió rászoruló emberhez Magyarországon. A SPAR ugyanakkor decemberben felajánlást is tett a Máltai Szeretetszolgálat egyik intézménye számára: a tarnabodi Máltai Óvoda és Általános Iskola 1000 kilogramm Regnum húskészítményt kapott a bicskei SPAR-húsüzemtől a minőségi gyermekélelmezés segítése érdekében.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Elektromos autókat kapott a Magyar Máltai Szeretetszolgálat
  Elismerték a SPAR Adni öröm! kampányát
  Elindult az Adni öröm! kampány
  Hat napon át gyűjt a Máltai Szeretetszolgálat a SPAR-ban
  Összefogott hat áruházlánc
  Sikeres évet zárt a SPAR 2015-ben is
  Célba ért a SPAR maraton plüssadománya
  Állami gondozottakért is futottak a SPAR maratonon
  Másfél milliót adományozott a SPAR

További hírek ebben a kategóriában

Segítség a járvány alatt a Coca-...
P&G: több mint 150 raklap termék...
A Vodafone is csatlakozott a Glo...
Mindent az OEKO-TEX 100 minősíté...