Hírek
23025 hír az adatbázisban
Magyar lány az AVON nemzetközi fotózásán
Marketinginfo.hu - 2016-02-22 13:05
Márkák

A 24 éves budapesti Najdeh Nóra Nidál nemrégiben lehetőséget kapott, hogy egyedüli magyarként részt vegyen az AVON "Több mint szépség" (Beauty for a purpose) kampány nemzetközi fotózásán.

A "Több mint szépség" magába foglalja mindazt, amit az AVON a nők számára nyújt: a termékeken túlmenően a kiteljesedés lehetőségét, az erőt, az önbizalmat, a pozitív kisugárzást. A kampány a nőket ünnepli, köztük világszerte 6 millió tanácsadót, ennek szellemében a "Több mint szépség" kampány fotóin világszerte AVON Tanácsadónők szerepelnek.

A hazai tanácsadónők közül a budapesti Najdeh Nóra Nidál volt az a szerencsés, aki bekerült a közép-európai fotózás 10 kiválasztottja közé. Nóri hat éve AVON tanácsadó, és saját bevallása szerint elsősorban az önbizalmát és a magabiztosságát köszönheti a márkának.

"Egy olyan világ megteremtéséhez szeretnénk hozzájárulni, amelyben a nők magabiztosak, kiegyensúlyozottak, hisznek magukban és saját erejüket, szépségüket kisugározva inspirálják környezetüket és a körülöttük élő hölgyeket. Ezt kívánjuk kifejezésre juttatni a "Több mint szépség" kampányunkkal, mely vállalatunk központi hitvallása" - mondta Végh Kósa Anita, az AVON Magyarország kommunikációs vezetője.

A Nórival készült kreatívokat jelenleg a katalógusokban, illetve különböző belső kommunikációs eszközökön használja az AVON Magyarország.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Változások az AVON kommunikációs csapatában
  Magyar szakember irányítja az AVON német piacát
  Két ügynökséggel erősít az AVON

További hírek ebben a kategóriában

A Dreher Sörgyárak ünnepli a nőn...
Az otthon főzött kávénak nincsen...
A Mercedes bővíti modellportfóli...
Válassz olyan ékszert, amely gar...