Hírek
21641 hír az adatbázisban
Előrelép a KLM vezérigazgató
Marketinginfo.hu - 2016-04-06 15:04
Karrier

Alexandre de Juniac, az Air France-KLM elnök-vezérigazgatója bejelentette, hogy a Nemzetközi Légi Fuvarozási Szövetség (IATA) igazgatótanácsa felterjesztette a globális szervezet vezérigazgatói posztjára.

De Juniac jelezte, hogy elfogadná a felkérést, amelyről véglegesen az IATA júniusi találkozóján döntenek majd. Az Air France-KLM csoport igazgatótanácsa felkészült az új vezérigazgató kinevezésére, hiszen de Juniac legkésőbb 2016. augusztus elsején veheti fel új pozícióját az IATA vezérigazgatójaként. Az Air France-KLM igazgatótanácsának belső szabályzata alapján, a vállalat kinevezésekért felelős bizottsága egy nemzetközi személyzeti tanácsadóval karöltve elindította a folyamatot, amelynek során a legjobb vezetőt keresik a csoport gazdasági megszilárdításához és fejlődéséhez.

Alexandre de Juniac lesz a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség első vezetője, aki francia légitársaságtól érkezik. "Új pozíciómban is a légiközlekedés és a légitársaságok, többek között az Air France-KLM érdekeit szolgálom majd" - mondta el a felterjesztés kapcsán Alexandre de Juniac.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Benjamin Smith az Air France-KLM új vezérigazgatója
  Új felsővezető érkezik az Air France-KLM-hez
  Új vezető az Air France-KLM légitársaságok élén
  Air France-KLM: növekvő utasforgalom
  Csökkent az Air France-KLM eredménye
  95 éves a KLM
  Felsővezetői személyi változás Air France-KLM-nél

További hírek ebben a kategóriában

Bérmegállapodás a MÁV-csoportnál
Új vezérigazgató az MFB élén
Új kelet-európai igazgató a Kasp...
Új vezérigazgató az AutoWallis é...