Hírek
21641 hír az adatbázisban
Egy rangos elismerést kapott a Budapest Airport
Marketinginfo.hu - 2016-05-06 15:04
Márkák

Az Investors in People Hungary és a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara által közösen alapított "Magyarország Legkiválóbb Vállalatai" díjjal jutalmazták a repülőteret üzemeltető céget.

Csak a szervezeti kiválóság lehet a tartós üzleti siker eredménye - ez a szemlélete azoknak a magyarországi kis-, közepes-, és nagyvállalkozásoknak, amelyek elsajátítják az eredetileg brit kormányzati programként indult Investors in People (IIP) normáit. A Budapest Airport 2015-ben szerezte az IIP akkreditált vállalat címet, most pedig egy újabb elismerésben részesült. Az Investors in People Hungary, a PWA (Professional Women's Association) és a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara május 5-én tartott gálavacsoráján az akkreditált szervezetek között díjazták azokat a cégeket, amelyek a legkiválóbb módon alkalmazzák működésük során az IIP ajánlásait. A Budapest Airport a "vezetői gyakorlatok" kategóriában vehette át a "Magyarország Legkiválóbb Vállalatai" nevű elismerést.

Az Investors in People szabvány lényege, hogy a vállalat nemcsak hatékonyan összehangolja az üzleti terveket, a szakmai feladatokat, hanem ebbe a folyamatba aktívan bevonja a vállalat dolgozóit, elnyeri az ő támogatásukat is a közös célok elérése érdekében. A Budapest Airportnál az elmúlt 10 évben sikeresen zajlott le az a belső szervezeti reform, ami egy modern, rugalmas és dinamikus nagyvállalattá alakította a korábbi mamutcéget.

"Igazán nagy elismerés és egyben egy komoly visszajelzés ez a díj, hiszen ez azt is jelenti, hogy a számunkra alapvető értékeket, mint amiket az Investors in People normái nyújtanak, sikeresen és mások számára példamutató módon alkalmazzuk a mindennapi működésünk során." - jelentette ki Zahorán-Pirisi Zsuzsa, a Budapest Airport HR igazgatója a díj átvétele után. Hozzátette: "Ahogy a Budapest Airport a régió legjobb repülőtere, úgy szeretnénk a hazai vállalatok számára is egy mértékadó és folyamatosan fejlődő szervezetként fellépni."NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Csökkentette szén-dioxid-kibocsátását a Budapest Airport
  Filmsorozatot forgatott a Budapest Airport
  Elismerés a Budapest Airportnak
  Felszálló ágban a hazai légiközlekedés
  Budapest Airport karácsonyi promóció
  A Liszt Ferenc-repülőtér elismerésben részesült
  Elismerés a Budapest Airport vezérének
  Új logisztikai központ a DHL Expressnek
  Teljesen megújult a kereskedelmi tér a Budapest Airport-on
  Megvannak Magyarország legkiválóbb vállalatai

További hírek ebben a kategóriában

Kép: Danone A Danone-nál az Alpro
2019-04-15 10:59
Olimpikonnal debütál a sloggi
Rita Ora a DEICHMANN új nagyköve...
Két kategóriában lett befutó a d...
A Volkswagen Haszonjárművek 1,8 ...