Hírek
22000 hír az adatbázisban
Idén is teltházas volt az Evolution konferencia
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2017-03-06 09:19
Digitális

A kétnapos rendezvényen közel 1300 vendég vett részt, akik megközelítőleg 180 témában hallhattak előadásokat több mint 240 előadótól.

Az Evolution konferenciát a szervezők előszeretettel nevezik edukációs workshopnak, ahol a magyar piac sajátosságaira fókuszáló esettanulmányok és gyakorlati példák révén igyekeznek megismertetni a digitális média és marketing szakmai és piaci területeit. Ezt az ígéretüket az idén is beváltották, ugyanis számos magyar piac-specifikus bejelentés és gyakorlati példa volt terítéken. "A résztvevői és az előadói visszajelzések alapján az idei Evolution-ön is sikerült értéket adnunk. Ez az év egy elválasztó év volt, ugyanis a tavalyihoz képest nagyobb volt az érdeklődés a rendezvény iránt, és ezzel a közel 1300-as résztvevőszámmal méltó testvére lett a Média Hungary, Internet Hungary és Digital Hungary konferenciáknak" - mondta Csermely Ákos, a konferencia tulajdonosa.

Idén rendezték meg ötödik alkalommal az Evolution konferenciát, amelyen a hagyományokhoz híven a Magyar Reklámszövetség és társszervezetei bemutatták az előző évi reklámtortát. Az idei bejelentés csonkára sikeredett, ugyanis a televíziós számok még nem álltak a szövetség rendelkezésére. Ugyanakkor az elérhető adatokból kiderült, hogy a 2015-ös Reklámtortához képest (142,7 milliárd Ft) a 2016-os Reklámtorta (160,06 milliárd Ft) 12,11 %-os növekedése biztató képet fest a reklámpiacról. A rendezvényt Deutsch Tamás, kormánybiztos nyitotta meg, aki bejelentette, hogy az internethasználat áfája 5 százalékra csökken 2018. január elsejétől a Digitális Jólét Program (DJP) 2017-2018-as programnak köszönhetően. A konferencia két napja során az érdeklődők kilenc különböző szekcióval találkozhattak, amelyek nagymértékben lefedték a mai kommunikációs szakma legégetőbb területeit. Terítéken volt a közösségi média, a programmatic, az online videó, a kreativizmus, a digitális jóléti program, a hr, a kereskedelem, a keresőmarketing és a nativ & neuromarketing kapcsolata is.

A szervezők már készülnek a következő nagy konferenciára, ugyanis május 9-10-én érkezik a Média Hungary Siófokon, amely a "Tudsz már sakkozni?" címet kapta. A szervezők a médiatípusok szemszögéből a stratégia-építés szintjeit fogják körbejárni, és a szokásokhoz híven fergeteges bulival is készülnek. "Az Evolution-ön felvonultatott témák közül a kreativitás fog visszaköszönni, amely egyfajta felvezetése volt a Média Hungary egyik témájának. Ugyanis a kreativitás fontos része a stratégiának, ezért Siófokon a különböző média-típusok oldaláról is végig járjuk azt, hogyan jelenik meg a kreativitás a stratégiában és a stratégia-alkotás folyamatában" - mondta Csermely Ákos.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A határtalan e-kereskedelem hatásait vizsgálja az Evolution Konferencia
  A Facebookkal és a Google-lel senki sem veheti fel a versenyt
  Idén is az Evolution konferencián debütál a reklámtorta
  Idén ismét Evolution Konferencia
  Reklámtorta 2016
  Ingyenes üzleti tanácsadópontok az Evolution konferencián
  Nagyágyúk az Evolution konferencián
  Értékteremtés a digitális és online világban
  Evolution & Mobile Hungary: két nap, ezer látogató
  Programmatic a márkakampányokban
  Natív hirdetések vs tartalommarketing
  3 százalékkal nőtt tavaly a reklámköltés

További hírek ebben a kategóriában

Még biztonságosabb a Balaton Sou...
Go live! a fesztiválszezonra
Adathordozóink megsemmisítése (x...
Virtuális kölyökkutya segít a gy...
Projektmenedzser
Főbb feladatok, munkák- ajánlati felhívás fogadása, műszaki ...
IT Manager
Feladatok: - Projekt menedzsment- Jelentések és projekt doku...