Hírek
21641 hír az adatbázisban
dm Jótettekkel egy jobb világért pályázat
Marketinginfo.hu - 2017-05-18 12:05
CSR

2017. május 31-ig lehet jelentkezni a dm Jótettekkel egy jobb világért pályázatára, melyet a vállalat a Magyar Adományozói Fórummal együttműködésben hirdetett meg civil szervezetek számára.

A drogéria olyan szervezetek projektötleteit várja, melyek egészséges életmódra nevelést népszerűsítő programokkal, szociálisan hátrányos helyzetben élő családok és gyermekek támogatásával vagy környezettudatos életmódra, szemléletre neveléssel segítik a helyi közösségek életét.

A Magyar Adományozói Fórum szakmai partnerként működik együtt a pályázatok értékelésében. A szervezeteket az elért pontszámok szerint rangsorolva továbbítja a dm Kft. zsűrijének, akik felülvizsgálják az eredményeket. A kiválasztott 30 projektre pedig a nagyközönség is szavazhat júliusban a https://www.dm-egyuttegymasert.hu/hu/Jotettekkel-egy-jobb-vilagert/ oldalon, melyek közül a dm 10 pályázatot támogat 500-500 ezer forint hozzájárulással.

A vállalat tavaly indította el először a helyi ügyeket támogató kezdeményezést, amely során az idei évhez hasonlóan 10 szervezetnek nyújtott támogatást országszerte. Többek között sérült gyermeket nevelő családok kaptak tanácsadást, családok átmeneti otthonában élő fiatalok számára sikerült közösségi teret kialakítani, baba-mama klub indult, ökoterápia program és hátrányos helyzetű gyerekeknek szervezett egészségtudatosságra nevelő programok valósultak meg.

A pályázat újraindításával a dm ismét szeretné támogatni a civil szervezetek segítő tevékenységét. A Jótettekkel egy jobb világért programra 2017. május 31-ig lehet jelentkezni a https://www.dm-egyuttegymasert.hu/hu/Jotettekkel-egy-jobb-vilagert/ oldalon, ahol a részletes pályázati kiírás is letölthető.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A dm jótékonykodott
  Katalizátor Műhelybeszélgetés a MAF-tól
  A dm harmadik éve a legvonzóbb munkaadó
  MAF Katalizátor Műhelybeszélgetések 2017
  Az Ericsson, a K&H és a Tesco nyerték el MAF díjakat
  10 vállalat került a MAF Társadalmi Befektetések Díj döntőjébe
  10 vállalat került a MAF döntőjébe
  Nő az alkalmazottak szerepe a CSR programokban
  Katalizátor Műhelybeszélgetések a MAF-tól

További hírek ebben a kategóriában

Nagy sikerrel zárult a MÁV negye...
Együttműködik a MÁV és az Erzséb...
A Cordia az idei Tihanyi Félmara...
A Tesco ismét támogatja a helyi ...