Hírek
20073 hír az adatbázisban
Elektromos töltőállomások a Danubius-nál
Marketinginfo.hu - 2017-07-17 10:04
CSR

Elektromos töltőállomásokat létesít az MVM Partner a Danubius Hotels Group szállodáinál.

Az MVM Partner Zrt. 32 e-töltőpontot épít ki a Danubius Hotels Group vidéki és fővárosi szállodáinál. A frekventált turisztikai pontokon megtalálható hotelek közül most az elsők között a budapesti Danubius Hotel Helia területén helyez üzembe egy villámtöltőt az MVM Partner Zrt. A fejlesztés eredményeként az elektromobilitás így beépül a kiemelt szállodai szolgáltatások közé.

Az MVM Partner Zrt. és a Danubius Hotels Group stratégiai együttműködése keretében a szállodalánc 13 vidéki és budapesti szállodájánál 32 töltőpontot alakít ki az energetikai cég. Ezek közül 30 úgynevezett gyorsított töltőpont, amelyek egy átlagos kapacitású akkumulátort 1-3 óra alatt töltenek fel, szemben a hagyományos töltési módok 6-8 órás idejével. A fejlesztés részeként egy nagy teljesítményű, közismert nevén villámtöltőt is üzembe helyez az MVM Partner Zrt. a Danubius Hotel Helia területén, amelynek segítségével mindössze 20-30 perc alatt 80-100%-os töltési szint érhető el.

Az MVM Partner Zrt újabb elektromos közlekedéshez kapcsolódó beruházása a turisztikai szektort érinti. Az e-töltőállomások vonzóbbá varázsolják a szálláshelyeket, így a vendégek kompromisszumok nélkül élvezhetik a maximális komfortot. "Az MVM Partner Zrt., érzékelve az elektromobilitás térhódítását, a villamosenergia-értékesítés és az energiahatékonyságot támogató értéknövelt szolgáltatásai mellett, segíti partnereit, ügyfeleit az elektromos közlekedés által támasztott kihívásoknak történő megfelelésben is" - mondta el Bujáki Zsolt, az MVM Partner Zrt. értéknövelt szolgáltatások igazgatója.

A Danubius Hotels Group szállodacsoport is bizakodva tekint az együttműködésre, szeretne ebben a szegmensben is az élen járni, hozzájárulni vendégei maximális kényelméhez és elégedettségéhez. "A Danubius Hotels Group fontos szerepet szán a fenntartható megoldásoknak, amiket a következő években megvalósuló beruházások során is szem előtt tart. A szállodáink energiafogyasztásának csökkentését, környezeti lábnyomának minimalizálását, valamint a munkatársaink környezettudatosságának erősítését a Danubius Goes Green programunk foglalja össze, és szívesen csatlakozunk a céljainkkal összeegyeztethető külső kezdeményezésekhez is" - fejtette ki beszédében Varga Csaba, a Danubius Hotel Helia & Radisson Blu Béke Hotel igazgatója.

Évről évre gyarapodik hazánkban az elektromos hajtású járműveket használók köre, amelyhez az energiaszektorban fontos szerepet betöltő MVM Partner Zrt. töltő-infrastruktúra hálózat fejlesztése is hozzájárul. Az MVM Partner hamar felismerte az e-mobilitás fontosságát, az elsők között, 2012-ben kezdte meg tevékenységét a szegmensben.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Elektromos töltőállomás csomópont az MVM és a Reál együttműködésében
  Új gyerekbarát szállodát nyitott a Danubius
  A leggyorsabb elektromos töltővel erősít a Shell
  Elektromos járműtöltő-hálózat épül
  A NEXT-E konzorcium 250 gyors elektromos töltőállomást telepít
  Nemzetközi díjat nyert a Danubius Hotels Group
  Örülnénk-e z elektromos autók- és a robotizálásnak?
  Áttörés lesz az elektromos autózásban
  TOSA projekt a teljesen elektromos hajtású buszokért
  Az ABB elektromos gyorstöltő állomás a Lidl számára
  A villanyautó-tulajdonosok 77 százaléka újra e-autót vesz majd
  Az elektromos autók terjedése
  A Volkswagen erősít az elektromos járművek piacán
  A Scania elektromos áram használatára tér át
  Bérelve igazán jó az elektromos autó és a napelem
  Jól indult az év a BMW Group-nál
  Dinamikus fejlődés előtt ál az elektromos autózás
  Bővülésre számít a magyar elektromosautó-piacon a BMW

További hírek ebben a kategóriában

A Scania 2025-re felére csökkent...
Az AB InBev a környezetért
A LEO „Szeretem a szakmám&...
Diákhitel Ösztöndíj Pályázat