Hírek
20378 hír az adatbázisban
Közösségi ház nyílt Érden
Marketinginfo.hu - 2017-09-13 12:28
Kereskedelem

A SPAR Magyarország tavasszal átadott érdi bevásárlóközpontja mellett a vállalat jóvoltából nyitotta meg kapuit az Érdi Közösségi- és Rendezvényház.

Az Érdi Közösségi- és Rendezvényház 737 négyzetméteres telken, csaknem 10 hónap alatt épült kulcsrakészre, mintegy 228 millió forintos beruházás keretében az INTERSPAR mellett. A 7,5 méter magas épület földszinti beépített alapterülete 373 négyzetméter, emeleti alapterülete 210 négyzetméter. A közösségi ház rendezvényteremként is funkcionál, olvasóterme színpaddal ellátott, ami elektromos redőnyráccsal gombnyomásra leválasztva válik alkalmassá mindenféle közösségi eseményre. Az épület egészében wifi működik, a biztonságról riasztó- és tűzjelző-rendszer gondoskodik. Az épülethez 50 négyzetméteres belső kert, valamint biciklitároló is tartozik. A ház fűtéséről kondenzációs gázkazán, hűtéséről 4 darab VRV beltéri egység gondoskodik, az udvarszint alatt pedig egy csapadékvíz-szikkasztót is kialakítottak.

"A SPAR számára kiemelten fontos a fejlesztés, a hipermarketek folyamatos modernizációja, az esztétikus és tartalmas vásárlói környezet kialakítása, amelyhez hozzátartozik a helyi közösségek megerősítése is" - mondta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője. Hozzátette: "A SPAR, mint értékteremtő családi vállalkozás gyakorlati segítséget kínál a közösségek számára országszerte, hiszen ezek a szerveződések adják egy település gerincét, ami a település fejlődését garantálja. A helyi értékek támogatása ezért hosszú távú befektetés, amely tudatos, aktívan szerepet vállaló közösségeket kovácsol."

"Sokunk vágya teljesül azzal, hogy Parkvárosban egy új közösségi teret vehet birtokba az érdi közösség. A város kulturális palettája új színnel bővül, ami által a parkvárosiak is magas színvonalú szolgáltatással gazdagodnak" - mondta Arató Zsolt, a Polgármesteri Hivatal sajtófőnöke.

A SPAR 2017 márciusában az érdi Iparos úti autópálya-csomópont közelében, csaknem 7 ezer négyzetméteren, modern szolgáltatásokkal és technológiákkal ellátott bevásárlóközpontot nyitott, amiben egy több mint 3 ezer négyzetméteres INTERSPAR hipermarket gondoskodik a kényelmes bevásárlásról. A 4,1 milliárd forintos beruházás 100 új munkahelyet teremtett. Az ország 33. INTERSPAR áruháza az Év Boltja kitüntető címmel is rendelkezik.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A jövő bevásárlóközpontjai közösségi központok lesznek
  Legmagasabb minőségi szabványok a SPAR-nál
  Újranyitott három SPAR áruház
  A SPAR 13. havi bért biztosít munkatársainak
  SPAR-terem az egyetemen
  Cannes-ban díjazták a SPAR reklámfilmjét
  Új üzemet épít a SPAR Üllőn
  Életmódváltásra buzdít a SPAR
  Újabb négy üzletét modernizálta a SPAR
  Megújul a tatabányai INTERSPAR
  Félmilliárd forint a SPAR felújítására
  Bővült a SPAR franchise
  Új üzletet nyitott a SPAR Budán
  Öt üzletét modernizálta a SPAR
  1 milliárd forintból modernizálták a zalaegerszegi INTERSPAR-t
  Hat új DESPAR élelmiszerüzlet

További hírek ebben a kategóriában

t Jól teljesített a Tesco
2018-06-18 18:02
Visszahívják a Lidl Lupilu széns...
Szolnoki Tesco szupermarket lett...
A PayPal együttműködést kötött a...
Kétmilliárd forintos beruházássa...