Hírek
22608 hír az adatbázisban
Átadták az idei Gyurós Tibor díjakat
Marketinginfo.hu - 2017-09-26 10:52
Digitális

Az idei évben négy + egy kategóriában díjazták az év IKT-teljesítményeit.

A szokásos az év IKT menedzsere, az év IKT innovációja és a digitális oktatás nagykövete díj mellett az IVSZ kiosztotta az év IKT-projektje díjat, illetve egy posztumusz különdíjat is. A díjátadóra a 24. IVSZ MENTA konferencián, Sárváron került sor.

Az év IKT-menedzsere Szigetvári József, a szallas.hu ügyvezetője lett; az év IKT innovációja a Tresorité, IKT-projektje a NAV e-SZJA rendszere; a digitális oktatás nagykövete Dr. Jakab László, a BME dékánja. Posztumusz különdíjat kapott a közelmúltban elhunyt Rónai Balázs, az Abesse korábbi vezérigazgatója.

Laufer Tamás, az IVSZ elnöke a díjátadó gálán tartott beszédében elmondta: "Ma azok a cégek sikeresek, akik keresik a változást, célokkal, vízióval rendelkeznek. Az IVSZ is ezeknek a cégeknek tud leginkább segíteni, hiszen új kapukat nyit meg, új ösvényeket vág. Az Ipar 4.0 programok fejlesztésében és kivitelezésében is kulcsszerepünk van, de az oktatási területen sem álltunk meg. A korábbi években kijelöltük az irányt és most dolgozunk azon, hogy meg is valósulhasson az informatikai képzés erősítése és a digitális oktatási módszertanok elterjesztése. Továbbá a BME-n keresztül létrejön a régóta várt IoT kompetencia központ, ami a kis és középvállalkozások kibontakozását hivatott segíteni. De ez is csak néhány példa."

"A változások korszakában már nem számít meglepetésnek az sem, hogy az idei Gyurós-díj év informatikai menedzserének pályázóiból 5-ből 4 nem IT vállalattól jelentkezett. Az innovációk is zömében a digitalizációt kritikus eszközként használják." - tette hozzá az elnök.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  IVSZ: internetre költözött az ország

További hírek ebben a kategóriában

Kell a matek a marketingben? - K...
Küldj hírlevelet ügyfeleidnek ko...
Mik a fontosabb szempontok a lap...
Beszéljünk a mindenre (is) haszn...