Hírek
20350 hír az adatbázisban
A K&H gyógyvarázs területi szavazása
Marketinginfo.hu - 2017-11-13 15:16
Egészségmarketing

60 gyermekegészségügyi intézmény jutott tovább a K&H gyógyvarázs területi pályázat második fordulójába, ahol a végső eredmény kialakítása a nagyközönségen múlik.

A hazai gyermekegészségügyet immár 14 éve támogatja a K&H gyógyvarázs program, amelynek területi pályázatával most újabb 26 kórház, mentőállomás, védőnői szolgálat és gyermek háziorvosi rendelő juthat innovatív eszközökhöz, vagy akár a kicsik gyógyulását segítő, inspiráló környezetet is létrehozhat.

"K&H gyógyvarázs programunk a magyar egészségügy igényeire reagál, megmutatva helyi beágyazódottságunkat és hosszú távú elkötelezettségünket. Jó lehetőségekből lehet csak okos döntéseket hozni, ezért igyekszünk ezt biztosítani a doktoroknak, egészségügyi dolgozóknak, hogy ezáltal is hozzájáruljunk a társadalom tagjai számára a teljes élethez. A támogatott intézmények kiválasztását a helyi közösségekre bízzuk, hiszen ők azok, akik nap mint nap igénybe veszik a gyermekegészségügyi intézmények szolgáltatásait. A kórházak, mentőállomások, védőnői szolgálatok és gyermek háziorvosi rendelők korszerűsítése, és ezzel a gyerekek gyógyulása mindannyiunk ügye, ami ráadásul nem csak milliós eszközökkel segíthető" - emelte ki Horváth Magyary Nóra, a K&H kommunikációs ügyvezető igazgatója.

A K&H gyógyvarázs területi pályázatra idén 83 intézmény jelentkezett, hogy a gyermekek gyógyítását segítő modern eszközöket kapjon, vagy egy kórterem kifestésével, egy játszószoba vagy egy mesesarok létrehozásával segítse a kicsik kényelmét, közérzetét. 2017. december 31-ig most bárki segítheti voksával a lakókörnyezetében lévő gyógyító intézményeket, amelyek egyenként maximum bruttó 350 ezer forint, összesen több mint 9 millió forint értékű támogatást kaphatnak. A szavazáshoz kiválasztott pályázatokra két hónapon át voksolhat a nagyközönség a K&H bankfiókokban és az online szavazófelületen.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Startupokat toboroz a K&H
  200 mesét értek a női kézilabda-válogatott labdái
  23 nyertes intézmény a K&H gyógyvarázs műszerbeszerzési pályázatán
  Bárki lehet a K&H gyógyvarázs mesedoktor
  Kézilabdások segítettek a K&H gyógyvarázsnak
  Bővült a mesedoktor kórházak száma
  Bővül a K&H gyógyvarázs program
  A K&H az innovatív eszközökkel támogat
  Modern orvosi eszközök pályázhatók a gyógyvarázs programban
  Indul a K&H gyógyvarázs műszerbeszerzési pályázata

További hírek ebben a kategóriában

A HPV-oltás biztonságos és haték...
A Nestlé kevesebb cukorral
A jobb minőségű étrend nagyobb é...
Új weboldal indult a tudatosabb ...