Hírek
20350 hír az adatbázisban
A Mapei kapta a hónap beruházója díjat
Marketinginfo.hu - 2017-11-13 17:34
PR

A Mapei Kft. Díj a sikeres vállalkozásokért elismerésben részesült, a hónap beruházója lett. A díjat Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter adta át.

A vállalat 2,5 milliárd forintos beruházás keretében bővíti gyárát Sóskúton. A fejlesztés keretében a jelenlegi duplájára nő a raktár&8208; és gyártókapacitás. Erre nagy szükség is van, miután a vállalatnak három hónapja le kellett állítani az exportját az élénkülő építőipar miatt megnövekedett hazai kereslet miatt.

A kibővített raktárkapacitás a jelenlegi kétszerese, mintegy 15 ezer négyzetméter lesz. A gyártókapacitás egy új, gravitációs rendszerű, energiatakarékos gyártósorral 55 ezer tonnáról 110 ezer tonnára nő, valamint egy 800 tonnás, beton&
8208;adalékszer gyártást segítő speciális keverőgéppel bővül. A beruházás nyolc új munkahelyet teremt.

A munkálatok a tervek szerint november végére készülnek el. Az termelés beindítása néhány hónap próbaüzem után 2018. elejére várható.

A Mapei Kft. évek óta jelentős szerepet vállal a szakképzésben, valamint a szakmai továbbképzésben, valamint dolgozik az építő szakmák társadalmi megbecsülésének javításában.

A "Díj a sikeres vállalkozásokért" elismerést Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter alapította 2013 augusztusában. Célja, hogy ráirányítsa a figyelmet sikeres vállalkozásokra, ismertté tegye a sikeres vállalkozások társadalmi szerepét, olyan kiemelkedő, követésre érdemes gyakorlatok bemutatásával, amelyek mintául szolgálhatnak további eredményes vállalkozások beindításához.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Átadták a Mesterek Mestere 2017. díjat
  Megéri egy jó szakmát tanulni?
  Gyerekekért pedálozott a világklasszis és a Mapei
  Elsőre duplán Superbrand a Mapei
  Díjazták a Mapei Kft. kampányát
  Gyermekeket segít a Mapei Kft.
  "Az eladók fele nem mosolyog, nem köszön és nem segít"

További hírek ebben a kategóriában

Átadták a gyulai Kézműves Sörfes...
Az Év vállalkozása lett az idén ...
Újabb szintlépésre készül a Magy...
Siófok lett a Marketing Fővárosa...