Hírek
20229 hír az adatbázisban
Országosan egységes bértáblát alkalmaz az Aldi
MTI + Marketinginfo.hu - 2018-02-12 17:26
Kereskedelem

Közzétette az Aldi Magyarországra érvényes bérezési rendszerét, tájékoztatásuk szerint az áruházlánc országosan egységes bértáblát alkalmaz, a fizetések régiótól függetlenül egyformák.

Az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. közölte: a béremelés után január 1-jétől a bolti eladók, valamint a logisztika területén az áru-összekészítők kezdő bére - heti 40 órás munkaidőben - meghaladja a havi bruttó 272 ezer forintot, ami cafeteriával és Erzsébet utalvánnyal egészül ki, így a bruttó járandóság több mint havi 292 ezer forint.

Az összeg a cégnél töltött idővel arányosan nő, tíz év után az üzletekben dolgozók havi bruttó járandósága eléri a 372 500 forintot a cafeteria-elemekkel kiegészítve.

Ugyanez a bértábla vonatkozik a biatorbágyi logisztikai központban dolgozókra.

A kiemelt, nagy forgalmú üzletekben magasabb a bolti eladók bruttó juttatása, a kezdők mintegy 322 ezer forintot, a tíz éve a vállalatnál dolgozók pedig 417 500 forintot kereshetnek.

A boltvezetők bruttó járandósága a cafeteria-elemekkel kiegészítve 517 ezer forintnál kezdődik, de a kiemelt boltokban elérheti a havi bruttó 844 500 forintot is.

A közleményben kiemelték: az áruházláncnál heti 20, 25, 30, 35 és 40 órás munkavégzésre is lehetőség van, a bolti területen a munkatársak 75 százaléka részmunkaidőben dolgozik, a legkedveltebb a heti 30 órás foglalkoztatottsági forma. A bolti munkatársak 10, a boltvezetőknek pedig 30 százaléka már tíz éve az Aldi munkavállalója, a magyarországi nyitáskor csatlakozó bolti dolgozók mintegy harmada most is a cégnél dolgozik.

Az Aldi Magyarország 2008-ban nyitotta meg első áruházát Magyarországon. Jelenleg 129 hazai áruháza van, és csaknem 3000 magyar munkavállalót foglalkoztat. A hálózatot tovább bővítik, ehhez növelni kell a dolgozói létszámot; a vállalat számos nyitott pozíciót kínál országszerte bolti munkakörbe, illetve a biatorbágyi központi raktárba - közölték.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  150 fővel növeli magyarországi létszámát az ALDI
  Nemzetközi IT-támogatási központot alakít ki az ALDI
  A HOFER KG ALDI-üzleteket nyit Olaszországban
  Karbonsemleges működés az ALDI-nál
  Sikeres magyar márkát vásárol meg az ALDI
  Zöld kezdeményezések az ALDI-nál
  Pop-up üzletek az ALDI-tól
  Példaértékű munkaadó lett az ALDI Magyarország
  Hosszú távú kutatási projektbe kezd az ALDI
  SuperStore-díjat nyert az ALDI
  Többet fizet az ALDI a tejért
  Nagy a bérkülönbség a kiskereskedelemben
  Éjjel-nappalit nyit az ALDI

További hírek ebben a kategóriában

Fagyasztott spenótot hívott viss...
Ezért rendel a magyar Kínából
Még könnyebbé válik a digitális ...
Növelte forgalmát az eMag